Đaci u srednjem Banatu ne idu u školu

Vanredna situacija

Đaci u srednjem Banatu ne idu u školu

Srbija -
Snadbevanje osnovnim životnim namirnicama je normalizovano, padavine su prestale, kao i vetar zbog kojeg je prethodnih dana dolazilo do kvarova na trafostanicama i do čestih prekida u snadbevanju strujom

ZRENJANIN - Zbog posledice izazvane nevremenom, na području grada Zrenjanina i tri susedne opštine u Srednjobanatskom okrugu proglašena je vanredna situacija, a danas nema nastave u osnovnim i srednjim školama.

Predškolska ustanova u Zrenjaninu radi po redovnom rasporedu. Komandanat Okružnog štaba za vanredne situacije u Srednjebanatskom okrugu Tanja Dulović izjavila je da su od jutros svi magistralni i regionalni putevi rasčišćeni, ali da se saobraćaj od Zrenjanina prema Beogradu, Novom Sadu i Kikindi obavlja usporeno zbog zaostalih naslaga snega i poledice.

Snadbevanje osnovnim životnim namirnicama je normalizovano, padavine su prestale, kao i vetar zbog kojeg je prethodnih dana dolazilo do kvarova na trafostanicama i do čestih prekida u snadbevanju strujom.

Na snazi je i naredba Gradskog štaba za vanredne situacije u Zrenjaninu o angažoivanju sve raspoložive mehanizacije za čišćenje snega, a u toj akciji učestvovaće i zaposleni u osnovnim i srednjim školama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track