Stefanović: Koridor 11 je nadstranačka stvar
Foto: Preent Screen

Šef poslaničke grupe DS u Čačku

Stefanović: Koridor 11 je nadstranačka stvar

Srbija -
Funkcioner demokrata izrazio očekivanje da će Koridor 11 građanima ovog dela Srbije omogućiti povezanost sa drugim krajevima naše zemlje.

ČAČAK - Šef poslaničke grupe DS u Narodnoj skupštini, Borislav Stefanović, posetio je Čačak kako bi podržao novi Gradski odbor te stranke i tom prilikom poručio da je rezultat rada nove vlasti u Beogradu pogoršanje ekonomske situacije "po svim parametrima".

„Ovo je vlada neispunjenih obećanja, mnogo toga su nudili, a malo toga učinili. Oni koji su lagali i obmanjivali gradane, poput gradonačelnika Čačka, treba da budu sklonjeni, jer ne znaju da donesu dobrobit gradanima," rekao je Stefanović, napominjući da taj grad vodi "stranka kojoj je bitno samo da njen funkcioner bude ministar".

"Nekada je Čačak bio poznat po industriji, ona danas ne radi, a nezaposlenost je ogromna. Kada se napravi auto-put cilj DS-a će biti da njime ne odu svi za Beograd, već da se njime uz pomoć države izvoze ovdašnji proizvodi“, kazao je Stefanović.

On je izrazio očekivanje da će Koridor 11, koji je kako je rekao, projekat započet od strane DS-a, građanima ovog dela Srbije omogućiti povezanost sa drugim krajevima naše zemlje. DS će, kako je rekao, podržati taj poduhvat jer smatra da je "u pitanju nadstranačka stvar."

Stefanović je istakao da je DS prošla kroz težak period i da je sada konsolidovana, pa je, kako kaže, ušla u borbu da Srbiju promeni na bolje, povrati poverenje gradana i ispravi greške iz prošlosti.

"Ovu nesposobnu i nestručnu vlast treba što pre poslati u političku istoriju, i smatram da će iz Čačka ponovo poteći nova snaga, promena i sveža krv koja će Srbiji dati novi život, kao što se to u prošlosti dešavalo“, izjavio je on i dodao da se "režim u našoj državi kreće ka diktaturi, jer o mnogim stvarima odlučuje jedan čovek".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track