X FACTOR: Fotografija Kristine Kovač preplavila društvene mreže

Šou privlači veliku pažnju javnosti

X FACTOR: Fotografija Kristine Kovač preplavila društvene mreže

Pop kultura -
Društvenim mrežama je krenula da kruži fotografija poznatih svetskih kreatora revolucionarnih ideja u svetu interneta i tehnologije, Stiva Džobsa, Bila Gejtsa, Marka Zukenberga, a među njima se našla i Kristina Kovač

Jedan od najpopularnijih pevačkih takmičenja na svetu X Factor, polako se zahuktava, a takmičari postaju sve popularniji.

To naravno vuče i popularnost na društvenim mrežama. Bend "Doktori" kojima je mentor Kristina Kovač i koja je učestvovala u njihovom nastajanju, sastoji se od 5 simpatičnih mladića.

Nikola Stanojević, Marko Balabanović, Uroš Turkulov, Armin Malikić i Predrag Antić članovi su Krristininog benda koji dobijaju sve više pažnje, što zbog sjajnih glasovnih mogućnosti, što zbog izgleda koji se dopada posebno mlađim devojčicama.

Društvenim mrežama je krenula da kruži fotografija poznatih svetskih kreatora revolucionarnih ideja u svetu interneta i tehnologije, Stiva Džobsa, Bila Gejtsa, Marka Zukenberga, a među njima se našla i Kristina Kovač.

Ispod fotografije svake ličnosti piše ko je osnovao koju firmu, Majkrosoft, Epl, Fejsbuk, dok ispod fotografije Kristine Kovač piše da je osnovala bend "Doktori".

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovaj "mladi" bend ima perspektivu u Srbiji, bez obzira na plasman u takmičenju X Factor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track