OVA KUĆA JE OSTALA ZAMRZNUTA U 70-IM GODINAMA: Sada se prodaje, a vi možete da zavirite unutra!
Foto: Zillow

Fan-ta-sti-čno!

OVA KUĆA JE OSTALA ZAMRZNUTA U 70-IM GODINAMA: Sada se prodaje, a vi možete da zavirite unutra!

Ludi svet -
Ne može da bude više retro od ovoga! Naravno, ima tirkizne tepihe, svetlo zelene zavese i drvene ploče. A ako ste se nekada pitali kako bi bilo živeti u "Veselim 70-im", ovo je vaša velika šansa. I ona je na prodaji!

Ako tražite neki "udar" prošlosti, ili gruv 70-ih, ne tražite dalje od ove kuće u Ohaju. Kao da je izašla iz nekog retro sitkoma, ali će vam ipak trebati novčanik iz 21. veka kako biste je platili. Nije jeftina!Spolja, izgleda kao obična kuća koja se nalazi na velikom imanju. Međutim unutra, kuća priča drugu priču. Izgleda kao da je upravo izašla iz 70-ih godina. Sofa i stolice prekrivene su somotom, a čak ima i oplate od drveta.

Kuća sa 5 soba poslednji put je prodata 1971. godine za 85.000 dolara i izgleda kao da se nije mnogo promenila od tada. Ova kuća ima prelep pogled, ali pogledajte samo ovu svetlu crvenu draperiju i različite vrste drveta spojene zajedno.

Velika trpezarija ostavlja bez teksta. Samo pogledajte tu svetlo zelenu boju. Sve je lepo uklopljeno, ali da li možete da zamislite da imate romantičnu večeru u svoj toj zelenoj boji? Ova soba je toliko velika da može da bude i sala za ples, ali zavese koje su od poda do plafona kao da nisu sa ovoga sveta!

Svi ti drveni paneli u kuhinji...skoro pa je teško da se razlikuje šta je kabinet, a šta je zid. Ali jedna stvar je sigurna, radni deo je savršen!

Kuća ima čak i teretanu, koja je potpuno u stilu 70-ih sa ogledalima preko celog zida. U svakom trenutku, možete da očekujete Oliviju Njutn-Džon da se pojavi!

Lavabo i kada su jedinstveni, ali obratite samo pažnju na pločice. PPrelepo, možete da zamislite likove kao što su Kristal ili Aleksis iz Dinastije kako se ovde kupaju.

A onda ide i šank soba, samo pustite neku disko muziku i pozovite kul prijatelje na žurku!

(Zillow)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track