NAŠA GLUMICA RAZVELA SE OD 18 GODINA STARIJEG, PA DONELA VAŽNU ODLUKU: Ana Aleksander priznala šta je odmah obavila! Žene u Americi to masovno rade!
Foto: Printscreen/Instagram

NE KRIJE

NAŠA GLUMICA RAZVELA SE OD 18 GODINA STARIJEG, PA DONELA VAŽNU ODLUKU: Ana Aleksander priznala šta je odmah obavila! Žene u Americi to masovno rade!

Pop kultura -

Glumica Ana Aleksander (40) ušla jed u petu deceniju, a nema strah od toga da neće postati majka.

Ona već dugi niz godina živi u Holivudu, a pre devet godina okončala je brak sa 18 godina starijim plastičnim hirurgom Randalom Hejvortom, a odmah nakon razvoda donela je odluku da zamrzne jajne ćelije.

"Ne plašim se svojih godina. Vidim da ovde sa četrdeset svi uveliko imaju decu i porodicu, dok se u Los Anđelesu većini to dešava kasnije. Obožavam decu i želim da ih imam, čak sam ponosna kuma dvoje mališana od kojih jedno nosi moje ime. Sada sam spremna da budem majka", rekla je ona i dodala:

"Danas devojke zamrzavaju jajne ćelije kako bi kasnije otišle na vantelesnu oplodnju i to se u Americi masovno radi, a ja sam svoje zamrzla čim sam se razvela. Na taj način ne osećam pritisak da moram što pre da rodim. Moja dobra prijateljica rodila je sa 46, pa me to donekle teši. Nadam se da ja neću čekati toliko, ali takođe je veoma važno s kim ćete imati dete, a ja još uvek nisam pronašla adekvatnog partnera."

Kurir.rs/Story, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track