modeling

SA 6 MESECI OVE BLIZNAKINJE SA ANĐEOSKIM PLAVIM OČIMA OPČINILE SVET: Najlepše devojčice na SVETU su sada uspešni modeli, a tek im je 9 GODINA! NALIK NA LUTKE (VIDEO)

Pop kultura -

Bliznakinje Ava Mari i Lea Rous Klements sa samo devet godina zadaju domaći zadatak svojim starijim kolegama influenserima. U svetu modelinga se nalaze tek dve godine, a na Instagramu su svojom lepotom privukle čak 1,3 miliona pratilaca.

Džaki Klements, majka devojčica, pokušala je da ih angažuje kao modele već nakon navršenih šest meseci, međutim, s obzirom na obaveze oko svog starijeg sina, nije mogla da se posveti karijeri bliznakinja. Bez obzira na to, ove male lepotice su od najranijeg detinjstva proglašene za najlepšu decu na svetu.

Kada su napunile sedam godina, Džaki je Avu i Leu upitala da li žele da se bave modelingom i to pridodaju na, za njihove godine dugu listu obaveza, s obzirom da se bave i plesom i plivanjem. Devojčice su to oduševljeno prihvatile, a njihov dar, talenat i ambicija je učinila svoje.

Još jedna specifičnost Ave i Lee je što su prevremeno rođene.

"Došle su na svet četiri i po nedelje ranije, ali sada kada znam njihove ličnosti jasno mi je zašto - one su spremne da u svakom trenutku preuzmu bilo šta", rekla je Džaki Klements prilikom jednog intervjua.

Pre nego što su i prohodale, ljudi su komentarisali njihovu lepotu, a zahvaljujući bajkovitom izgledu, sve više privlače pažnju na sebe, pa je izvesno da imaju izgleda za ogroman, planetarni uspeh.

Kurir.rs/M.P./FOTO: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track