SVE DEVOJČICE SU ŽELELE DA BUDU ONA: Slatka brineta je bila ROZE MOĆNI RENDŽER, a danas živi sasvim drugačijim životom (FOTO)
Foto: Shutterstock

NOSTALGIJA

SVE DEVOJČICE SU ŽELELE DA BUDU ONA: Slatka brineta je bila ROZE MOĆNI RENDŽER, a danas živi sasvim drugačijim životom (FOTO)

Pop kultura -

Da li ste pratili Moćne rendžere? Ukoliko jeste, onda sigurno znate da je roze moćni rendžer Kimberli Hart, odnosno glumica Ejmi Džo Džonson.

Ona se danas povukla sa scene i uživa u životu daleko od očiju javnosti.

Moćni Rendžeri
foto: Profimedia

Ejmi Džo Džonson svetsku popularnost je stekla upravo Moćnim rendžerima, gde je igrala u prve tri sezone.

Uprkos velikoj slavi koju je stekla u Holivudu, to joj nije pomoglo da dobija zapaženije uloge, ali glumica je i dalje ostala u ovom svetu.

Moćni Rendžeri
foto: Profimedia

Oprobala se i kao režiser, a neka od njenih ostvarenja su Tammy's Always Dying, Bent i The Space Between. Kako je i sama Ejmi izjavila, nikad se nije dobro osećala dok glumi i upravo to ju je koštalo velikih uloga.

- Iskreno, u karijeri nisam mogla da biram. Mislim da postoji veoma mala šačica ljudi u Holivudu koji zapravo biraju svoje uloge - istakla je ona jednom.

Amy Jo Johnson
foto: Profimedia

Još jedna strast ove glumice je pevanje i komponovanje, pa je snimila ukupno tri albuma.

Malo toga se zna o njenom privatnom životu, osim da ima jednu ćerku i već neko vreme uživa u novoj ljubavi. Glumica propagira opušten stil i pojavljuje se bez šminke, tako da čini se da odoleva godinama bez ijedna estetske korekcije.

Ovako ona izgleda danas:

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track