A VI NE BISTE ZAKERALI DA STE ČEKALI 70 GODINA DA POSTANETE KRALJ? Internet GORI zbog gafa novog britanskog vladara! (VIDEO)
Foto: Screenshot BBC

internet se usijao

A VI NE BISTE ZAKERALI DA STE ČEKALI 70 GODINA DA POSTANETE KRALJ? Internet GORI zbog gafa novog britanskog vladara! (VIDEO)

Pop kultura -

Kralj Čarls III bio je prilično zauzet nakon što je zvanično proglašen kraljem na prvoj ceremoniji te vrste koja je bila prenošena na televiziji, ali u jednom trenutku dok je bio u palati Sent Džejms tokom današnjeg Saveta za pristupanje, pokazao je trenutak humanosti sa kojim se svi možemo pozvati.

kralj Čarls III, kralj Čarls
foto: Twitter Catherine Mayer

Činilo se da je novi kralj postao frustriran veličinom stola na kojem je potpisivao dokumente, a posebno futrolom za olovke. Na snimku se može videti Čarls kako potpisuje jedan dokument pre nego što pređe na potpis sledećeg. Tada iznenada shvata da nema dovoljno prostora da potpiše sledeći papir. Može se videti kako sa grimasom u licu pokazuje pomoćniku, nagoveštavajući da želi da se kutija za olovke ukloni.

Ovo je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama, a posebno su tviteraši bili inspirisani i našli su način da se našale sa novim kraljem Velike Britanije.

- Da ste vi čekali 70 godina da postanete kralj kao ne biste zakerali? - glasio je jedan od komentara, dok su se u odgovoru na taj tvit našli i komentari poput "Dobro je biti kralj" i "Pogledajte Kamilin pogled", "Otpašće mu ruku ako je sam pomeri".

- Tebra ne bih ni ja pomero ništa da sam kralj - bio je još jedan inspirativan Tvit u čijim se odgovorima opet našla Kamila:

- Ali Kamilin pogled, neporcenjivo!

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track