PET BOLNIH GODINA MOG ŽIVOTA: Objava Džonija Depa nakon MUKOTRPNOG RATA s bivšom pokazuje kako je sve UTICALO na njega
Foto: Profimedia

AUTOPORTRET

PET BOLNIH GODINA MOG ŽIVOTA: Objava Džonija Depa nakon MUKOTRPNOG RATA s bivšom pokazuje kako je sve UTICALO na njega

Pop kultura -

Džoni Dep (60) predstavio je svoj autoportret "Five" vredan oko 2.200 evra, koji je naslikao u jednom od najmračnijih perioda svog života. Glumac (60), prenosi Daily Mail, rekao je kako je slika odraz pet bolnih godina pravne bitke s bivšom suprugom, Amber Herd.

Nekadašnji par vodio je sudske sporove s obe strane Atlantika više od šest godina nakon što je glumica (37) javno iznela da je bila žrtva porodičnog nasilja tokom njihovog 15-mesečnog braka, što je Džoni oštro negirao.

U decembru prošle godine, glumčevi advokati rekli su da je "Dep sa zadovoljstvom zatvorio vrata ovog bolnog poglavlja" nakon što je postupak okončan.

Dep je u četvrtak ponosno pokazao svoje umetničko delo nastalo prema fotografiji snimljenoj za Christian Dior Parfums 2015. godine.

Džoni Dep
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fotografija je iskorišćena za najavu Depa kao zaštitnog lica Dior Sauvagea na snimanju koje je vodio francuski kreativni direktor Žan Batist Mondino. Glumac je odabrao ovu sliku upravo u čast Diora i odanosti koju su mu uvek iskazivali, pa tako i za vreme svoje privatne agonije.

"Napravio sam ga kod Ralfa Stedmana u njegovom studiju oko 2021. godine. Ovaj autoportret. Nastao je u vremenu koje je bilo, ajmo reći, malo mračno, pomalo konfuzno. Gledao sam ga i ne znam zašto, zaključio da su mu potrebne dodatne informacije. Osetio sam potrebu da označim odbrojavanje godina. Upravo zato sam napisao pet jer sam upravo ulazio u petu godinu ludila", ispričao je Dep.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track