MORAJU DA ŠTITE GROB NJENE MAJKE JER ŽELE DA GA UNEREDE: Surovi rat slavnih reperki poprimio BIZARNE RAZMERE, evo šta je razlog
Foto: Jason Koerner / Getty images / Profimedia, Marion Curtis / StarPix for Paramount / INSTAR Images / Profimedia

ništa im nije sveto

MORAJU DA ŠTITE GROB NJENE MAJKE JER ŽELE DA GA UNEREDE: Surovi rat slavnih reperki poprimio BIZARNE RAZMERE, evo šta je razlog

Pop kultura -

Zbog poslednjeg sukoba između hip-hop superzvezda Megan Ti Stelion i Niki Minaž, groblje u Teksasu na kojem je sahranjena Meganina majka pojačana je bezbednost kako bi zaštitili njen grob i to zbog sukoba između umetnica i njihovih obožavatelja za koji se očekuje da će eskalirati svakog trena.

Zaposleni na teksaškom groblju rekli su u utorak za TMZ da su stupili u kontakt s lokalnom policijom i da su pojačali bezbednost objekta koji je poslednje počivalište Meganine majke Holi Tomas, koja je umrla nakon borbe s rakom mozga 2019. godine.

Megan Ti Stelion
foto: Daniel DeSlover / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema Daily Mailu, deo grupe obožavatelja Niki Minaž, koji se na internetu nazivaju "Barbz", objavio je lokaciju Holinog grobnog mesta na društvenim mrežama, podstičući druge da nađu njen grob i unerede ga.

Naime, poslednje poglavlje u sukobu počelo je ranije ovog meseca nakon što je Minaž rekla Megan "neka ode prizvati svoju majku i izvini se" nakon što je primetila namerno omalovažavanje u stihovima njene pesme "Hiss". Meganina pesma sadrži stihove “These hoes don’t be mad at Megan/These hoes mad at Megan’s Law”, koja se odnosi na američki zakon koji zahteva deljenje informacija o registrovanim seksualnim prestupnicima, a Minažini obožavatelji su stihove doživeli kao napad jer je njen 45-godišnji muž registrovani seksualni prestupnik i osuđen je za pokušaj silovanja.

Niki Minaž
foto: Profimedia

S druge strane, Minaž je u nedelju objavila pesmu usmerenu na Megan pod naslovom "Big Foot", u kojoj je insinuirala da se njena neprijateljica potajno podvrgla estetskoj operaciji, odnosno, liposukciji.

Minaž je promovisala izdavanje singla kolažem u kojem je Megan postavljena naspram čizme s petom koja stoji u masivnom otisku stopala. Insajder blizak Minaž rekao je za Daily Mail u ponedeljak da je reperka spremna da nastavi da maltretira Megan.

Niki Minaž
foto: Printscreen

- Znam da sada sve izgleda kao da Niki nije u pravu jer je prevršila meru, no ona se neće izviniti. Mi vidimo samo ono što su pustili javnosti da vidi - objasnio je i dodao kako je "iza kulisa još gore", objašnjavajući detalje svađe poznatih pevačica.

Niki Minaž
foto: Profimedia

- Megan je sklopila savez s Kardi Bi kako bi pričali sr**** o Niki, ali Niki je u igri mnogo duže od njih obe - rekao je izvor.

Kardi Bi
foto: Profimedia

- Sve u svemu, Niki je rekla Megan da mora sesti i poštovati one koji su joj omogućili da radi ono što trenutno radi - dodao je izvor koji je istakao kako je Niki itekako bila uvređena stihovima 28-godišnje Megan. Isto tako, spomenuti je izvor upozorio da "ako Megan želi ovo nastaviti, postaće izuzetno ružno, čak i više nego što već jeste".

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/T.B.)

Bonus video:

01:42

NEVERICA! REPERKA SVOJOM PESMOM PRIZVALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Udes bio identičan kao u tekstu! Završila sa TEŠKIM prelomom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track