PLASTIČNI HIRURG RASKRINKAO POZNATE DAME: Imale su GOMILU INTERVENCIJA, uvećale zadnjicu nekoliko puta, a tvrde da su prirodne
Foto: Zorana Jevtić, AP Evan Agostini, EPA Mike Nelson

ovo je prava istina

PLASTIČNI HIRURG RASKRINKAO POZNATE DAME: Imale su GOMILU INTERVENCIJA, uvećale zadnjicu nekoliko puta, a tvrde da su prirodne

Pop kultura -

Potražnja za većom zadnjicom sve je veća i popularnija, a zahvat poznat kao Brazilsko podizanje zadnjice izveden je dva puta više u poslednjih 5 godina.

zadnjica, dupe
foto: Shutterstock

Rekordnih 28.600 žena u SAD imalo je kozmetičku proceduru za uvećanje i podizanje zadnjice i to sve tokom 2022. godine,.

Mnogi stručnjaci smatraju da je popularnost velikih zadnjica podsticao Instagram, zajedno sa usponom hip-hop kulture, ali i enormna slava sestara Kardašijan koje su zapravo i pokrenule ovaj trend.

Kardi Bi, Ofset
foto: Printscreen Twitter

Plastični hirurzi su za Dejli Mejl rekli da, iako su neke transformacije očiglednije - kao što su reperke Niki Minaž i Kardi Bi, kao i Kim Kardašijan - poslednjih godina se pojavio suptilniji oblik podizanja zadnjice.

Igi Azalea
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Oni su spekulisali da su poznate ličnosti, uključujući Dženifer Lopez i latino pevačicu Beki G, imale 'doterivanje' - gde je samo mala količina masti implantirana u zadnjicu tek toliko da prirodno naglasi obline.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen YouTube

Inače, Procedura podrazumeva uzimanje sala sa nekih delova tela gde nije poželjno da bude i ubrizgavanje u zadnjicu kako bi se ona povećala. Kako bi procedura bila uspešna, salo mora da bude snabdeveno hranljivim materijama zbog čega se ubrizgava u tkivo koje je dobro prokrvljeno. Salo može da preživi ukoliko se ubrizga u drugo salo,a li u 90 odsto slučajeva ono se sagori. Salo ima veće šanse da opstane ako se ubrizga u mišić, što zapravo predstavlja i izvor rizika.

Kim Kardašijan
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dr Kristofer Kosta, plastični hirurg i vlasnik "Platinum Plastic Surgeri" u Las Vegasu, rekao je da su najbolji rezulati oni koji 'daju dobre obline, ali zadržavaju prirodniji izgled'. Napomenuo je da je jedan takav primer pevačica Igi Azalea koja po njemu ima najbolje urađenu zadnjicu.

Madona
foto: PRintscreen TikTok

Hirurzi takođe kažu da je Madona išla na podizadnje zadnjice, ali pop diva nikada nije potvrdila da je imala proceduru. Kako je rekao Madonina zadnjica je jedna od lošijih koje je do sada video.

Niki Minaž
foto: Paras Griffin / Getty images / Profimedia

Za čuvenu reperku Niki Minaž hirurzi su rekli da je verovatno imala dve ili tri operacije da bi postigla što veću zadnjicu.

Kajli Džener
foto: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hirurzi su prokomentarisali i najmlađu od sestara Kardašijan, Kajli, za koju tvrde da je takođe imala nekoliko operacija da bi došla do izgleda koji danas ima, ali ni ona nikada nije priznala da je uvećala zadnjicu.

(Kurir.rs/BlicŽena/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track