BUJNO POPRSJE UGURALA U TESNU HALJINU S DUBOKIM DEKOLTEOM: Ponovo je dokazala svojom pojavom večito na sve druge BACA SENKU (FOTO)
Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

FILMSKI FESTIVAL U KANU

BUJNO POPRSJE UGURALA U TESNU HALJINU S DUBOKIM DEKOLTEOM: Ponovo je dokazala svojom pojavom večito na sve druge BACA SENKU (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Salma Hajek ni ove godine nije propustila filmski festival u Kanu, gde je, kao i obično, uspela da privuče svu pažnju prisutnih.

Salma je pozirala sa suprugom i francuskim biznismenom Fransoom Anrijem Pinoom, a njena svetlucava duga haljina privlačila je brojne poglede.

Salma Hajek, Fransoa Anri Pino
foto: Stefanos Kyriazis/NurPhoto/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kreacija je sezala do poda, dok je njen dekolte savršeno dolazio do izražaja. Celu modnu kombinaciju upotpunila je s raskošnim nakitom i pismo-torbicom.

Inače, 57-godišnja glumica i njen suprug, 61-godišnji izvršni direktor Kerringa, čija je neto vrednost procenjena na 7 milijardi dolara, počeli su da se viđaju 2006. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji devojčice Valentine Palome, nakon čega su se iste godine verili.

Salma Hajek
foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

''Volela bih da sam znala dok sam bila mlađa da ću se jednog dana ludo zaljubiti u savršenog muškarca. Bila sam toliko u strahu da ću ostati sama da sam izlazila s muškarcima s kojima nije trebalo. Jednostavno postaneš očajan i počneš da vidiš divne stvari na lošim muškarcima. Volela bih da sam mogla da kažem sebi da o'ladim malo. Trebalo je da kažem: 'Ne brini, upoznaćeš savršenog supruga koji će te obožavati'. Poštedela bih se mnogih životnih drama'', izjavila je glumica jednom prilikom.

Fransoa Anri Pino, Salma Hajek
foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gotovo dve godine nakon veridbe, venčali su se u Parizu 14. februara 2009, obnovivši zavete samo nekoliko meseci kasnije u Italiji.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

02:23

SELMA HAJEK GAZI ŠESTU DECENIJU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE! Nije nikad radila BOTOKS, a svako jutro pije ovaj MAGIČAN napitak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track