OD GLAVE DO PETE U PERJU: Celo telo prekrila zlatom, a kad je pokazala prelepo lice zapalila sve, zbog nje se DIGLA VELIKA PRAŠINA
Foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

moda

OD GLAVE DO PETE U PERJU: Celo telo prekrila zlatom, a kad je pokazala prelepo lice zapalila sve, zbog nje se DIGLA VELIKA PRAŠINA

Pop kultura -

Kanski festival uveliko traje, a danima unazad svetske zvezde šetaju crvenim tepihom u zanosnim kreacijimaa.

Veliku pažnju javnosti privukla je kanadska maneknka Koko Roša, koja je u neverovatnoj kreaciji, cela optočena u zlatu, sa perjem prošetala crvenim tepihom.

Koko Roša
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina je pratila liniju tela i istakla njenu zategnutu figuru. Na pojedinim delovima bila je prozirna, a poseban pečat dali su sjajni detalji po samoj haljini.

Takođe, kada je skinula ogrtač od perja koji joj je krio lice, pozdravljena je ovacijama, jer je njeno lice došlo do izražaja.

Originalan i efektan stajling kanadske manekenke je definitivno obeležio veče, a komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu.

Koko Roša
foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Svi su pohvalili njeno izdanje, a mnogi su komentarisali kako je podigla veliku prašinu. Takođe, veliku pažnju privukla je i njena koleginica Bela Hadid koja je pre nekoliko dana prošetala u "goloj haljini".

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track