DIRLJIVO: Kim je htela da usvoji dete, muž joj nije dao

Kardašijanova oduševljena devojčicom Pink

DIRLJIVO: Kim je htela da usvoji dete, muž joj nije dao

Pop kultura -
Starleta posetila sirotište na Tajlandu, gde je upoznala devojčicu koju je želela da povede sa sobom u Ameriku, ali je Kanje Vest nije podržao

Kim Kardašijan (33) želela je da usvoji devojčicu s Tajlanda i tako svojoj ćerki Nort podari sestru.Ona je s majkom Kris Džener (58) posetila jedno sirotište u toj zemlji dok su snimale porodični rijaliti šou „Keeping Up With The Kardashians“. Tokom druženja s mališanima Kim je upoznala dvanaestogodišnju devojčicu Pink, koja ju je oduševila na prvi pogled. Starleta je odmah htela da je povede sa sobom u Ameriku, ali to, na njenu veliku žalost, nije bilo moguće. Ona je bila toliko odlučna u nameri da usvoji devojčicu da je pozvala supruga Kanjea Vesta (37) i pitala ga da li on pristaje na to da Pink povede sa sobom. Poznati reper nije bio raspoložen da podrži njenu ideju, pa ju je odgovorio od te namere. Takođe se i njena majka Kris suprotstavila toj ideji i rekla joj da ne može samo doći u dom za nezbrinutu decu i odvesti dete kao da je u šopingu.

Dovoljno mu jedno dete... Kanje Vest
Dovoljno mu jedno dete... Kanje Vest

- Postaneš veoma strastvena zbog nečeg i ne razmišljaš o svemu. Postoje i druge stvari koje možeš učiniti kako bi devojčici ulepšala život umesto da je povedeš kući - rekla je Kris ćerki.Kim se u suzama oprostila od devojčice i obećala da će joj pomagati. Ona je nedugo zatim gostovala u šouu Džimija Felona u kojem se s voditeljem takmičila u presvlačenju beba i pobedila. Kim je time htela da pokaže da je spretna i brižna majka nakon što je izjavila da joj je menjanje pelena opsesija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track