ISPOVEST PRINSOVE BIVŠE: Kad nam je umro sin, to me je slomilo
Foto: Instagram

Razlog raspada braka

ISPOVEST PRINSOVE BIVŠE: Kad nam je umro sin, to me je slomilo

Pop kultura -

Bivša supruga prerano preminulog muzičara Prinsa, progovorila je o teškoj situaciju u kojoj se našla kada je njihov sin Gregori, star tek nekoliko meseci, preminuo.

Majte Garsija (42), bivša Prinsova supruga, održala je govor na dodeli nagrada za samohrane majke u Los Anđelesu, i prisetila se bolnog perioda života kada je izgubila sina Gregorija.

"Uvek sam sanjala o tome da budem majka. Zatrudnela sam, ali nekoliko meseci nakon porođaja izgubila sam svoje dete, a ubrzo nakon toga i brak", ispričala je Garsjia, koje je učestvovala i u rijalitiju Hollywood Exes u kojem je otkrila mnoge detalje svog odnosa s Prinsom.

"Očigledno nije bilo moje vreme. Nakon toga, bila sam slomljena i izgubila sam nadu. Odrekla sam se sna o majčinstvu", kazala je Majte.

#fbfriday @voguemagazine #rip

A photo posted by Mayte Garcia (@maytejannell) on Apr 29, 2016 at 9:05am PDT

Ali zbog učešća u rijalitiju u kojem je spominjala svoju želju da bude majka i tragediju koja joj se dogodila, jedna žena joj se javila preko društvenih mreža i ponudila joj sopstvenu osmomesečnu devojčicu kojoj je tražila roditelje.

"To je bio znak od svemira. Pet godina kasnije, ona je moja najveće blago, ona je moj anđeo i moje sve", kazala je Garsija.

Took this from @lennykravitz love this pic. #tbt #ripprince #love #eternallove #friends

A photo posted by Mayte Garcia (@maytejannell) on Apr 28, 2016 at 3:01pm PDT

Nakon što je Gregori umro, Majte je ponovno zatrudnela ali doživela je spontani pobačaj. To je, kaže, dovelo do raspada njihovog braka.

Prins i Majte bili su u braku od 1996. do 2000. godine. On joj je napisao pesmu 'Most Beautiful Girl in The World', a upoznali su se kada je njoj bilo 16 godina.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track