(VIDEO) Lili Meklaud stiže u Beograd
Foto: Profimedia

Pevačica u 55. godini stala na binu

(VIDEO) Lili Meklaud stiže u Beograd

Pop kultura -
Polufinalistkinja američkog „X faktora“ posetiće ove srede srpsku prestonicu

Polufinalistkinja američkog „X faktora“ Lili Meklaud u sredu će posetiti Srbiju i u Beogradu će se zadržati nekoliko dana, saznaje Kurir.Pevačica koja je u 55. godini odlučila da se pojavi na velikoj sceni jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja u Americi, ali i širom planete, u srpskoj prestonici boraviće u jednom luksuznom hotelu.

Poput Tine Tarner... Lili Meklaud
Poput Tine Tarner... Lili Meklaud

Ono što je Suzan Bojl preko noći postala za britansku javnost, isto to je svojom pojavom učinila Lili u Americi. Mnogi su njen talenat uporedili i sa energičnom Tinom Tarner jer je u zrelim godinama i na veoma autentičan način uspela da se izbori sa znatno mlađom konkurencijom i stekne svoju publiku.Svetska muzička zvezda je, i pre nego što je stigla u Srbiju, izazvala veliko interesovanje kako domaćih medija, tako i ljudi iz sveta muzike, pa će verovatno svoj dolazak, osim da upozna Beograd, iskoristiti i za mnoge poslovne sastanke. Inače, Lili ima troje dece - jednog sina, dve ćerke i sedam unučadi.

PovratakNOVI CD U MARTU!Nakon takmičenja u „X faktoru“ 2014. godine, Lili je pevala sa muzičkom grupom Spektar i objavila singl „What About The Beautiful Children“, a kasnije i „The Other Part of Me“.Trenutno radi na snimanju albuma, čije se objavljivanje očekuje u martu 2015, sa rimejkom njenog nastupa na „X faktoru“ sa pesmom „Alabaster Box“. Lili Meklaud snimila je četiri studijska albuma - „What about me“ , „Jam Packed“ , (aka Rock the House), „Love Town“ i „So What“ . Njen singl „Dont you want my love“ je postao internacionalni hit.

http://www.youtube.com/watch?v=o3U4kxuBfIo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track