SKINUO GAZDARICU: Bane Mojićević obukao Brenine vruće pantalonice!

Original

SKINUO GAZDARICU: Bane Mojićević obukao Brenine vruće pantalonice!

Pop kultura -
Mojićević se odlično pokazao u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, pa je s plavom perikom, u korsetu i na štiklama dočarao lik folk zvezde
1 / 4

Bane Mojićević uspeo je da skine Lepu Brenu, a Kurir ekskluzivno objavljuje kako se pevač transformisao u folk zvezdu.

Popularni „grandovac“ u drugoj sezoni popularnog šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ dobio je težak zadatak da se uvuče u kožu svoje gazdarice, što će gledaoci TV Prva imati priliku da vide sledeće nedelje.

Kao Bijonse... Neda Ukraden
Kao Bijonse... Neda Ukraden

Banetu je bilo neobično što je dobio da glumi baš svoju gazdaricu, ali se odlično snašao u toj ulozi. S plavom perikom na glavi, u Breninim prepoznatljivim vrućim pantalonicama, raskošnom korsetu i na visokim štiklama pobednik prve sezone „Zvezda Granda“ originalno je dočarao lik najveće balkanske folk zvezde. On je na sceni pred žirijem otpevao pesmu „Mile voli disko“, kojom se Brena proslavila na početku svoje karijere u kultnom filmu „Tesna koža“ čime je pobrao veliki aplauz žirija i kolega.

U koži Mirne Radulović... Nenad Okanović
U koži Mirne Radulović... Nenad Okanović

U kratkoj izjavi za naš list Mojićević nije skrivao uzbuđenje zbog ove transformacije.- To nimalo nije bilo lako jer nikad ne možeš u potpunosti da skineš ženski vokal. Ali kako su mi masku perfektno odradili, to je bilo vrhunski, pa sam onda i ja koreografiju odradio maksimalno. U koži Lepe Brene bilo mi je veoma zabavno, a dok sam se spremao, stalno sam se smejao. Najvažnije je da je transformacija uspela i da su se svi oduševili - rekao je Bane za Kurir.

Razgolićena Seve... Elena Ristevska
Razgolićena Seve... Elena Ristevska

Urnebes na sceni prve emisije drugog serijalaNEDA POBEDNICA PRVE EMISIJE, OKANOVIĆ ŽIRI DOVEO DO SUZA!Prva emisija šoua TLZP emitovana je sinoć, a najviše pažnje privukla je Neda Ukraden, koja je transformacijom Bijonse i numerom „Sweet Dreams“ osvojila prvo mesto. Neda je kao nagradu dobila ček na 1.000 evra, koji je poklonila Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi. Pored nje, briljantan je bio i glumac Nenad Okanović u ulozi Mirne Radulović, koju je kao i sve ostale prisutne u studiju doveo do suza od smeha.Ove sezone prvi put učestvuje i javna ličnost iz Makedonije, pa je tako pevačica Elena Ristevska s Ministarkama odglumila Severinu s numerom „Uno momento“. Pored novih takmičara, publiku je oduševio i novi voditelj Bojan Ivković, koji je zamenio Petra Strugara, kao i član žirija Branko Đurić Đura. Gost sudija u prvoj emisiji bila je Ana Kokić, prošlogodišnja pobednica, a u narednim emisijama na tom mestu će se smenjivati brojne poznate ličnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track