(VIDEO) KO VISOKO LETI, NISKO PADA: Pogledajte kako je reagovala poznata manekenka posle nezgode
Foto: Instagram Printscreen

Ponosno

(VIDEO) KO VISOKO LETI, NISKO PADA: Pogledajte kako je reagovala poznata manekenka posle nezgode

Pop kultura -

Tokom revije Majkla Korsa na njujorškoj Nedelji mode, Bela Hadid je veoma nezgodno pala na pisti.

Bela Hadid jedna je od najpopularnijih i najtraženijih manekenki na svetu - izabrana je za modela godine, ostvarila saradnju sa modnom kućom “Dior”, a bila je i na mnogobrojnim naslovnim stranama, međutim i neko toliko uspešan nije imun na banalne nezgode.

Naime, tokom revije Majkla Korsa na njujorškoj Nedelji mode, Bela je pala na sred piste, što nije preterano čudno kad se uzme u obzir izuzetno uska haljina do kolena i vrtoglavo visoke potpetice.

Ipak, Bela je odreagovala potpuno dostojanstveno i profesionalno, smesta je ustala i nastavila da korača pistom. Nije bila nimalo zbunjena, ali ukoliko joj bude bio potreban savet kada su nezgode u pitanju, mogla bi da se obradi svojoj starijoj sestri Điđi Hadid.

Naime, Điđi je na reviji modne kuće “Versaće” imala problem sa haljinom koju je nosila, jer su joj se u jednom trenutku potpuno videle grudi. Ipak, ona se nije pokolebala i nastavila je da ponosno hoda, zbog čega joj je čestitala čak i Donatela Versaće.

U prvom redu tokom revije na kojoj je Bela pala, našla su se poznata imena poput Emili Blant, Sijene Miler, Ane Vintur i Nine Adgal.

(Pink/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track