Prodato više od 30 miliona primeraka Galaksi S3

Tehnologija

Prodato više od 30 miliona primeraka Galaksi S3

Tech -
Činjenica da je ovaj model prešao tu cifru za pet meseci predstavlja još jedan rekord za kompaniju Samsung

BEOGRAD - Kompanija Samsung Elektronik saopštila je da je model Galaksi S3 do sada prodat u više od 30 miliona primeraka širom sveta, samo pet meseci od debitovanja u mesecu maju.

Predsednik i direktor kompanije za IT i mobilne komunikacije u Samsung Elektronik Dž. K. Šin je istakao da je Galaksi S3 i dalje ubedljivi favorit među korisnicima širom sveta.

""Činjenica da je ovaj model prešao tu cifru za pet meseci predstavlja još jedan rekord za kompaniju Samsung. Sa velikim ponosom i još većom motivacijom ćemo i dalje pružati našim korisnicima proizvode koje vole“, kazao je Šin.

On se u ime kompanije Samsung Mobile zahvalio milionima korisnika širom sveta koji su izabrali model Samsung Galaksi S3.

U saopštenju se podseća da je tokom sličnog prodajnog perioda (150 dana), proslavljeni Galaksi S2, koji je lansiran u martu 2011, prodat širom sveta u 10 miliona primeraka.

Model inspirisan prirodom, Galaksi S3, koji sada može da pređe na platformu Android 4.1 (Jelly Bean), predstavlja revolucionarni smart telefon koji poseduje inteligentne funkcije koje olakšavaju svakodnevni život.

HD Super Amoled displej od 4.8 inča omogućava korisnicima da pregledaju multimedijalne i internet sadržaje u slici fantastičnih boja i jasnoće.

Kamera ovog uređaja razume ljudske pokrete zbog čega je korišćenje ovog telefona izuzetno prirodno i intuitivno, a moćni hardver ovog modela pobrinuće se za munjevito brzi rad uređaja i besprekoran multi-tasking.

Posvećena tome da pruži najbolje mobilno iskustvo svojim korisnicima, kompanija Samsung će nastaviti da radi na tome da obogati doživljaj korišćenja uređaja Galaksi S3, a sada korisnicima pruža mogućnost da istraže lični stil kroz široku paletu novih boja koje su inspirisane prirodom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track