HJUAVEI: Optužen da je novi ascend P6 lošeg kvaliteta!
Foto: Facebook.com

Na mukama

HJUAVEI: Optužen da je novi ascend P6 lošeg kvaliteta!

Tech -
Hjuavei ima dosta problema da se probije na nova tržišta sa svojim smartfon uređajima, a sada mora da se bori sa glasinama koje se tiču cene i kvaliteta predstojećeg ascend P6 smartfona koji se proizvodi u Kini

Hjuavei ima dosta problema da se probije na nova tržišta sa svojim smartfon uređajima, a sada mora da se bori sa glasinama koje se tiču cene i kvaliteta predstojećeg "ascend P6" smartfona koji se proizvodi u Kini.

Iako telefon nije još zvanično u prodaji, sudeći po nekim nezvaničnim informacijama, "ascend P6" bi trebalo da košta 300 dolara. Izvršni direktor Hjuavei kompanije, Ričard Ju, je na svoj "Weibo" nalog postavo prilično oštre reči povodom tih glasina. "Postoje glasine koje se tiču cene novog telefona. U pitanju je trik zapadnih kompanija i pokušaj da se naruši ugled visoko kvalitetnih uređaja koji su napravljeni u Kini. Ne dozvolite da vas prevare ove glasine". Ju naglašava da su stručnjaci procenili vrednost "ascenda P6" između 490 i 570 dolara –što je po njemu cena koja realno oslikava kvalitet i inovaciju novog uređaja. "Ascend P6" mogao bi da ponese titulu najtanjeg telefona na svetu po svom izlasku sa metalnim kućištem debljine 6.2 milimetra, međutim, ostale specifikacije nisu toliko reprezentativne. Uređaj će posedovati 4.7-inčni ekran rezolucije 720p, kvad-kor procesor, 2GB RAM-a i Android "Jelly Bean".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track