Najnovije vesti

SRBI ZA OVU USLUGU PLAĆAJU ČAK 3.000 DINARA: Na kraju urade sami jer ih je SRAMOTA! BIZARNO!
Foto: Profimedia

NE ZNAJU ŠTA HOĆE

SRBI ZA OVU USLUGU PLAĆAJU ČAK 3.000 DINARA: Na kraju urade sami jer ih je SRAMOTA! BIZARNO!

Zanimljivosti

Svako ko pripada srednjoj klasi ukoliko želi sebi može da priušti nešto što se nekada smatralo luksuzom - ženu koja će vam čistiti kuću.

Iako neki smatraju da je to nepotrebno rasipanje novca za nešto što sami možete uraditi, pristupačna cena ovakve usluge je uglavnom razlog da oni koji baš ne vole da se bave sređivanjem kuće, plate da neko to odradi umesto njih.

Kako se ovaj trend poprilično proširio, mnoge porodice unajmljuju žene koje dolaze ili iz firmi sa čišćenje ili po preporuci, što je češći slučaj.

foto: Profimedia

Međutim, s porastom ovakvih usluga, javio se još jedan mnogo smešniji trend - u pitanju je sređivanje stana pre nego što dođe žena da sredi stan.

Zašto?

Pa, mnoge porodice u Srbiji se stide "svinjca" koji će dočekati ženu zaduženu za čišćenje, pa se potrude da i za nju pripreme stan, kako ih ne bi bilo sramota.

foto: Profimedia

Neki čak pišu o ovome na Fejsu i šale se na sopstveni račun koliko su zapostavili kuću da čak i zbog žene koja dolazi da je sredi, moraju malo da je pospreme.

Inače, ova usluga košta u proseku 3.000 dinara ako želite da vam čistačica sredi ceo stan, a ako želite i da vam nešto skuva ili otopi frižider, baci smeće, opere suđe, itd, moraćete dodatno da platite.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Telegraf/Foto:Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...