ZA OVA 4 ZNAKA JUL ĆE BITI ODLIČAN MESEC: Cvetaju ruže na sve strane, uzimate stvari u SVOJE RUKE i konačno ste SVOJ NA SVOME!
Foto: Profimedia

stiglo vaše vreme

ZA OVA 4 ZNAKA JUL ĆE BITI ODLIČAN MESEC: Cvetaju ruže na sve strane, uzimate stvari u SVOJE RUKE i konačno ste SVOJ NA SVOME!

Zanimljivosti -

Mesec će za ove srećnike biti pun uzbudljivih astroloških događaja. Jednima će cvetati ruže u ljubavi, drugima na poslu, a neki će biti prepuni energije i spremni za sve!

1. Bik

Bik će biti najuspešniji u ljubavnoj sferi. Ovo je njihovo vreme za ulazak na ljubavnu pozornicu. Došao je trenutak u njihovom životu kada treba da deluju i to odlučno i hrabro. To se prvenstveno odnosi na one koji su u potrazi za srodnom dušom. Svi oni koji su već pronašli voljenu osobu trebali bi što više vremena da posvete komunikaciji s partnerom.

horoskop, žena, bik, rogovi, šminka
foto: Profimedia

Ne zaboravite na male znakove pažnje, a takođe podržite svoju srodnu dušu rečima i delom. Nemojte se bojati razgovora o osećanjima i težite međusobnom razumijevanju.

2. Vaga

Vage će imati puno energije pa će se moći se nositi i s najtežim zadacima. Još više sreće u njihovim životima biće ako počnu da pomažu ljudima oko sebe. Važno je da podrška bude lako izvodljiva i pravovremena, te da dolazi iz srca. Venera aktivira skrivene rezerve energije, tako da Vaga može povećati svoju produktivnost na poslu i ličnim poslovima. Bićete manje umorni, što znači da ćete moći da radite ono o čemu ste dugo sanjali.

pravda, vaga
foto: Shutterstock

Astrolozi preporučuju fokusiranje na rešavanje hitnih problema, radnih zadataka, kao i ispunjavanje prethodnih obećanja.

3. Jarac

Jarčevima će planete ojačati energiju. Sada je savršeno vreme da preuzmete sve. Ne radite ništa polovično. Kako bi velika sreća bila s Jarcima od prvog do posednjeg dana ovog meseca ni u kojem slučaju ne bi trebali izneveriti svoja uverenja. Takođe je važno podupreti svoje ambicije delima.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Ako zaista želite postati uspešniji i pobediti u potrazi za finansijskom ili bilo kojom drugom srećom, trebali biste ustati s kauča i skupiti hrabrost. Svemir vas podržava!

4. Ribe

Ribe bi se trebale zahvaliti Veneri što im pomaže da ostvare svoj puni kreativni potencijal. Ribe će to učiniti u bilo kojoj sferi života: u ljubavi, na poslu, u lični poslovima. Jul se može smatrati vremenom ugodnih iznenađenja za ove ljude. Uticaj će biti vrlo povoljan. Planete će vam pomoći da izgladite unutrašnja iskustva, prilagoditi se najboljem.

Ribe, strast, horoskop
foto: Shutterstock

Ribe će svakako zapamtiti ovaj mesec, jer će u ovo vreme naučiti puno korisnih i zanimljivih stvari o sebi i svetu u kome žive.

Kurir.rs / Atma.hr

Bonus video:

00:15

Marko Jarić juri gradom na trotinetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track