STIŽE PUN MESEC U STRELCU I UTICAĆE NA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Evo ko će procvetati, a ko će se HVATATI ZA GLAVU
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

STIŽE PUN MESEC U STRELCU I UTICAĆE NA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Evo ko će procvetati, a ko će se HVATATI ZA GLAVU

Zanimljivosti -

Danas nam dolazi pun Mesec u Strelcu i donosi određene promene nekim horoskopskim znakovima. U nastavku saznajte kako će pun Mesec u maju uticati na vaš horoskopski znak.

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Pun Mesec u Strelcu donosi vam priliku za putovanja i širenje horizonta. Možda ćete osetiti snažnu želju za istraživanjem novih mesta ili učenjem nečeg novog. Ovo je takođe dobar trenutak za lični irazvoj i preispitivanje svojih životnih ciljeva.

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Ovaj pun Mesec podstaći će vas na dublje razmišljanje o vašim finansijama i resursima. Možda ćete otkriti nove načine kako bolje upravljati svojim novcem ili kako ulagati u dugoročnu sigurnost. Ovo je vreme za reorganizaciju vaših materijalnih dobara.

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Pun Mesec u Strelcu osvetliće vaše odnose. Možda ćete osetiti potrebu za iskrenim razgovorima s voljenima ili za razjašnjavanjem nesporazuma. Ovo je idealno vrime za rad na partnerskim odnosima i jačanje veza.

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Ovaj pun Mesec stavlja akcenat na vaše zdravlje i dnevnu rutinu. Možda ćete osetiti potrebu za promenama u svojoj svakodnevici kako biste se osećali bolje i zdravije. Posvetite se sebi i svom blagostanju.

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Pun Mesec donosi vam talas kreativne energije i inspiracije. Ovo je vreme za izražavanje vaše umetničke strane ili za bavljenje hobijima koji vas ispunjavaju. Takođe, romantika može biti u vazduhu.

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Ovaj pun Mesec osvetljava vaš dom i porodicu. Možda ćete osetiti potrebu za promenama u svom životnom prostoru ili za jačanjem porodičnih odnosa. Ovo je vreme za posvećivanje pažnje onima koje volite.

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Pun Mesec donosi vam priliku za komunikaciju i učenje. Možda ćete osetiti potrebu za deljenjem svojih ideja ili za učestvovanjem u intelektualnim raspravama. Ovo je idealno vreme za pisanje, podučavanje ili učenje novih veština.

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Ovaj pun Mesec stavlja fokus na vaše finansije i vrednosti. Možda ćete preispitivati svoje troškove i način na koji upravljate novcem. Ovo je vreme za planiranje finansijske budućnosti i donošenje mudrih odluka.

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Pun Mesec u vašem znaku donosi vam priliku za lični rast i introspekciju. Osetićete snažnu potrebu za autentičnim izražavanjem i postizanjem svojih ciljeva. Ovo je idealno vreme za postavljanje novih smerova u svom životu.

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Pun Mesec u Strelcu naglašava vašu duhovnost i unutrašnji mir. Možda ćete osetiti potrebu za povlačenjem i meditacijom kako biste pronašli unutrašnji balans. Posvetite se svojim duhovnim praksama i introspekciji.

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Pun Mesec donosi vam priliku za društvene aktivnosti i prijateljstva. Možda ćete osetiti potrebu za povezivanjem s prijateljima ili za učestvovanjem u zajedničkim projektima. Ovo je pravo vreme za jačanje vaših društvenih veza.

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Ovaj pun Mesec stavlja fokus na vašu karijeru i javni imidž. Možda ćete osetiti potrebu za promenama u svom profesionalnom životu ili ciljevima. Ovo je vreme za postavljanje ambicioznih planova i rad na njihovom ostvarenju.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track