MILUTIN IZ SLAGALICE JE UKLET: Evo šta mu se desilo 11 sekundi pre kraja kviza
Foto: Printscreen

Stižu podrške sa svih strana

MILUTIN IZ SLAGALICE JE UKLET: Evo šta mu se desilo 11 sekundi pre kraja kviza

Zanimljivosti -

Milutin Milić (25) je postao pravi hit na domaćim društvenim mrežama nakon što se epizoda "Slagalice" u kojoj mu je pobeda izmakla sa dlaku proširila domaćim internetom.

On je za samo četiri poena u foto - finišu izgubio od Gorana Nedovića i jedva sakrio svoje razočaranje, nakon čega je domaća javnost reagovala komentarima "pravda za Milutina", želeći da podrži simpatičnog takmičara.

"Baš sam iznenađen reakcijom ljudi, samo mi stižu poruke na Fejsbuku! Epizoda je, inače, bila pre tri meseca i taman sam na nju zaboravio, kad počeše da me zovu ljudi, kažu, pravda za Milutina, a meni je to sve samo igra. Iskreno, nisam bio toliko razočaran rezultatom koliko time što sam mogao bolje da igram na samom početku", iskren je mladić koji je nedugo posle takmičenja diplomirao politikologiju na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.Otkrio je za "Blic" da je tek nakon završetka kviza, shvatio da je od pobede delilo da pogodi kolonu "metla" i igri asocijacija, ali da mu se ovakav baksuzluk ne dešava prvi put!

"Iako mi je ta epizoda bila debi u 'Slagalici', nije u kvizovima. Kada sam prvi put gostovao u 'Poteri', takođe me takmičarka, dotična Milica, prestigla tačno 11 sekundi do kraja", smeje se svojoj zloj sreći Milić.

Uprkos maleru koji ga prati, ne krije da će se verovatno oprobati na još nekom kvizu.

"Sve je to igra, zanimljivo mi je što me toliko ljudi podržalo, a možda ponovo zaigram u nekom kvizu čim mi se slegnu utisci", poručio je mladić.

Blic/N.G

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track