PROVERAVAO JE MEJL SVAKI DAN: A onda mu je stigla poruka od oca koji je umro pre 2 godine!
Foto: Profimedia

Zdravo sine, govorim ti iz groba...

PROVERAVAO JE MEJL SVAKI DAN: A onda mu je stigla poruka od oca koji je umro pre 2 godine!

Zanimljivosti -

Ožalošćeni je sin primio imejl od svog oca dve godine pošto je on preminuo, a on je sadržaj podelio s korisnicima Redita.

Poruka započinje s rečima:"Zdravo sine, govorim ti iz groba, uuuuuuuuuu. Uvek sam i govorio da ću se vratiti i progoniti te. Ozbiljno, dok ovo čitaš, ja sam već davno otišao. Nadam se da si se do sada uspešno prilagodio životu bez svog starog i da pomažeš svojoj majci u tome. Imam potpuno poverenje u tebe da se o mami brineš jednako dobro kao što sam to i sam činio. Imam neke misli koje sam hteo da podelim s tobom i neke stvari o kojima nismo stigli da razgovaramo poslednjih meseci dok sam bio priseban. Nadam se da sam te pri tom zabavio s nekim prostojnim halucinacijama ili nepovezanim glupostima. Prva stvar koju ti želim reći jeste koliko sam ponosan na tebe", reči su koje stoje u poruci poslanoj preko internet stranice FutureMe, usluge uz pomoć ljudi mogu da šalju poruke sebi u budućnosti i bilo kome drugim.Iako se poruka oca nastavlja, sin je nije htio celi mejl da podeliti jer smatra da je previše lična, ali je želeo da pokaže koliko su ga obradovale reči njegovog oca, pa zahvaljuje i tvorcima takve aplikacije.

"Pošaljite u svoju budućnost neke reči inspiracije. Ili samo podelite nešto što bi vam moglo biti zanimljivo za godinu, dve, tri. Dopustite vremenu da napravi nešto magično, pa neka se to na kraju i dostavi u prave ruke", rekli su iz kompanije koja je napravila aplikaciju.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Daily Mail.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track