Najnovije vesti

SAMO PAZITE DA SE NE NAPIJETE: Ako vas probada u grudima, lek star 800 godina otklanja tegobe!
Foto: Printski

Čuveni recept

SAMO PAZITE DA SE NE NAPIJETE: Ako vas probada u grudima, lek star 800 godina otklanja tegobe!

Zdravlje
Prirodni lek je osmislila časna sestra Hildegard fon Bingen koja je živela do 81 godine

Prirodni lek za srce, koji je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini, pokazao se veoma delotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, usled stresa... Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.

Potrebno je:* 10 svežih stabljika peršuna (bez korena)* litar domaćeg crnog ili belog vina* dve kašike vinskog sirćeta* 300 gr prirodnog meda

Priprema:10 svežih stabljika peršuna zajedno s listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.Kuva se 10 minuta na tihoj vatri. Posle se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuva još četiri minuta. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvoriti!

Upotreba:Napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.

foto Shutter
foto Shutter

(receptimagazin.blogspot)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...