12 FENG ŠUI SAVETA DA POBOLJŠATE VEZU: Svi bismo trebali da počnemo sa #9
Foto: Lifebuzz

Mali saveti

12 FENG ŠUI SAVETA DA POBOLJŠATE VEZU: Svi bismo trebali da počnemo sa #9

Žena -
Mnogi ljudi se okreću feng šui-ju kada su u pitanju emotivne stvari i to ne iz očaja. Feng šui je usmeravanje prave energije u vašem životu pažljiviji ste u svemu što radite i pravite dublje i bolje veze.

Sastavili smo listu ljubavnih saveta na osnovu istraživanja i isjustva Feng Šui eksperata Elen Vajthurst i Dženifer Elizabet Masters. Ovo je za vas koji ste tek počeli vezu, ali i za one koji hoće da malo poboljšaju stvari u spavaćoj sobi, pa čak i za one koji pokušavaju da poprave pokidane veze.Feng šui ne treba da bude jedini odgovor na vaše probleme, već da bude dodatak drugim praksama za zdrav odnos. Ako želite da isprobate ove savete, zapamtite ipak da se radi samo o predlozima, stavite ozbiljno i vaše namere u to.1. Stavite vaše želje na papir.U feng šuiju, ako snažno i jasno izrazite svoje želje, to će biti lakše za univerzum da ih donese pred vas. Koristeći crveno mastilo i beli papir, zapišite spisak osobina koje želite od partnera.Kada završite, postavite listu i sliku dva božura u malu srebrnu kutiju. Stavite kutiju u spavaću sobu 49 dana. Vaš ljubavni život će početi da cveta.

2. Bistrina umaHarmonični odnosi razvijaju se kao rezultat kristalno jasne komunikacije. Kako biste olakšali jasnoću između vas i vašeg partnera, popunite malu činiju sa sirovim pirinčem i na vrh stavite prstohvat morske soli. Pirinač i so su poznati da apsorbuju negativnu energiju. Postavite tri čista kristala na so u obliku trougla, zatim činiju stavite ispod kreveta 9 do 49 dana. Na taj način probudiće se pozitivna energija i poboljšaće vam se komunikacija.

3. Budite vreli.Ukrasite sobu sa crvenom bojom. Crvena je povezana sa vatrom i to je upravo ono što želite. Crvene zavese ili draperije će pomoći da se uklone barijere koje su zadržavale energiju između vas i partnera, ali i crvena posteljina može jako brzo da poboljša vaš seksualni život.Ako želite da isprobate neki drugi feng šui lek, dodajte 2 kapi jlang-jlang eteričnog ulja u činiju ključale vode. Nastavite tako što čete kap ili dve staviti na vrat i utrljati ili dodajte malo na jastučnicu.

4. Da li vam je veza na ledu?Za ovaj lek, trebaće vam 4 mala pravougaona ogledala - uverite se da odgovaraju po veličini i obliku - neki lepak i crvena traka.Ogledalo 1: Pričvrstite fotografiju sebe - na kojoj ste nasmejani i sami, na poleđini ogledala.Ogledalo 2: Uradite to isto sa fotografijom vašeg partnera.Pričvrstite ogledala 3 i 4, bez slika, jednu za drugu sa reflektujućim stranama okrenutim ka spolja. Ovo će delovati kao medijator, pomagajući parovima da "vide obe strane".Zatim, uzmite ogledala 1 i 2 i stavite ih da se suoče sa centralnim ogledalom. Dalje, zavežite crvenu traku oko ogledala 99 puta i postavite svežanj između dušeka i oko područja gde vam srce leži.Na 7. dan obratite se osobi sa kojom želite da se ponovo povežete. Oduševićete se kada vas budu toplo pozdravili.

5. Zalečite slomljeno srceNapunite sprej bočicu i dodajte 10 kapi eteričnog ulja pomorandže. Zatim mešavinu isprskajte po prostoru svakog jutra. Kao antidepresiv, eterično ulje pomorandže poziva na spokoj u emotivnom stanju.Drugi način da se ovaj prirodni sastojak koristi je da uzmete kore od 9 pomorandži zajedno sa dve šolje gorke soli i koristite kao kupku. Kora pomorandže će vam pomoći da se rešite problema, u skladu sa drevnim filozofijama, omogućiće vam entuzijazam, optimizam i nadu koja će vam ući pod kožu.

6. Stvorite više vremena jedno za drugo.Postavite lampe sa obe strane kreveta za pomak u energiji koja će poboljšati vaš seksualni život. Za 27 uzastopnih noći, isključite svaku lampu pojedinačno. Ako se iz bilo kog razloga vaši rasporedi ne poklapaju, kažite laku noć jedno drugom u isto vreme svake noći. Ove akcije će poslužiti kao opomena da trebate da negujete vaše odnose na dnevnoj bazi.

7. Delite prostor.Postavite po jedan noćni stočić sa obe strane kreveta. Isto važi i za kauč u vašoj dnevnoj sobi. ovo prevazilazi umetnost simetrije. To znači da treba da se otvorite kako biste delili prostor sa nekim drugim.

8. Upalite opet varnicePostavite dve pink sveće u vašoj oblasti veze i zapalite ih zajedno. Drugi način da privučete ljubav, stavite parove životinjskih figura jedno blizu drugog u jugozapadni ćošak vaše sobe.

9. Ako želite da pozovete ljubav, vodite računa da imate dovoljno mesta za nju.Otarasite se stvari koje ne volite, stari i istrošeni predmeti, kako biste imali mesta za ljubav koja dolazi.

10. Dodajte ili rearanžirajte umetnički radJugozapadni ćoškovi treba da sadrže umetničko delo i to prikazivanjem srećnih parova. Uverite se da se dodiruju i da sadrže još neke elemente. Pomerite sliku kao što je usamljeno drvo ili cvet u neku drugu oblast.

11. Boje su bitneUključite roze (romantika), ljubičastu (strast), pink(popravljanje ljubavi) i zelenu (porast, inovacija i otvorenost) u spavaću sobu. Čak i ako imate sklonost ka recimo kajsija boji, izbegavajte je po svaku cenu - ova boja dovodi do afera.

12. Transformišite energiju sobe.Dodajte vazu sa svežim pink cvećem kako biste transformisali energiju u sobi brzo. Izbegavajte suvo cveće jer ono simbolizuju smrt i pokušajte sa svežim cvećem.

Lifebuzz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track