PISMO PREVARENE ŽENE: Evo šta želim da ljubavnica mog muža zna!
Foto: Profimedia

LJUBAVNA ISPOVEST

PISMO PREVARENE ŽENE: Evo šta želim da ljubavnica mog muža zna!

Žena -
Pročitajte iskreno pismo prevarene žene namenjeno ljubavnici sa kojom je njen muž varao

Ovaj tekst preuzet je sa sajta CosmopolitanFoto: Profimedia, ShutterstockNa američkom portalu Yourtango pojavilo se dirljivo pismo koje je napisala žena ljubavnici svog muža. Pročitajte šta je ona shvatila iz cele situacije i koji savet je uputila svojoj “zameni”.“Nekoliko meseci pokušavam da sednem i da napišem jedno iskreno pismo namenjeno devojci sa kojom me moj dečko varao. Jednostavno, sada kada je prošlo neko vreme, i kada sam svesna da sam završila bivšim, osećam potrebu da joj kažem sve što mislim i sve ono u šta verujem. Ne brinite, nisam ljuta, nisam ogorčena i ne želim joj ništa loše…Ovde sam izdvojila 5 stvari koje bih volela da ona zna:1. Hvala ti što si bila pokretač.Iskreno, hvala ti od sveg srca. Da nisam saznala za prevaru i dalje bih bila zaglavljena u groznom braku, bez ljubavi. U vezi u kojoj sam se osećala tako malo i nebitno. Tada nisam bila u mogućnosti da osetim svu radost života, u bilo kojoj sferi života, poput karijere, druženju sa prijateljima i porodicom. U suštini, ta prevara koju je počinio sa tobom je bila samo pokretač za mnoge divne stvari.

2. Žao mi je ako te tretira onako kako je mene tretirao.Odmah da ti kažem, jako mi je žao što smo ikada razmenile jedna drugoj uvrede. Ali još važnije, nadam se da si u stanju da upoznaš i probudiš bolju stranu njega. To kažem zato što znam kroz šta sam ja, kao i druge žene pre mene prolazile. Sada kada imam jasnu sliku o tome ko je on i kakav je, mogu samo da te žalim, u slučaju da se on ponaša onako kako se ponašao prema meni.3. Zaslužuješ bolje.Bez obzira na sve, izgledaš mi kao jedna pametna žena sa puno potencijala. Mogu samo da zamislim da sada, u ovoj fazi života pokušavaš da pronađeš sebe. Želim da znaš da si zalužila mnogo, mnogo više. On nije u stanju da se emotivno veže za nekoga i da ti da sebe, i veruj mi, to se neće promeniti nikada, čak ni sa tobom.4. Žene bi trebalo da podržavaju jedna drugu.Ovo zvuči očigledno i ako ti se čak na neki način zahvaljujem za ono što si uradila, znaš da i dalje smatram da je to ipak zao i podao čin. Za to što si imala emotivan i fizički odnos sa čovekom koji je tada imao brak, naravno da nema opravdanja. Danas je veoma teško održavati vezu na duge staze, a posebno kada se umeša druga osoba. Kao žena, apelujem da nikada ne uradite ovo nekoj dugoj devojci, i nadam se da se to nikada neće dogoditi tebi.

5. Uvek postoji izbor.U jednoj od naših prepirki rekla si mi: "Ja bih se rado povukla i završila sve sa njim odmah. Pokušala sam da se sklonim od njega, ali očigledno da nisam bila dovoljno jaka."Činjenica je da uvek imate izbor i da možete da donesete odluku pre nego što se bilo šta dogodi. Prosto rečeno, naš je izbor kako se predstavljamo svetu. Bez obzira koliko ti je bilo teško da se skloniš od njega, ipak si izabrala da se viđaš za zauzetim dečkom. To je bio tvoj izbor tako da treba da preuzmeš odgovornost za svoje postupke. Nadam se da ćeš u budućnosti da praviš bolje izbore i odluke, koji će ostavljati bolje utiske na ljude a ujedno neće negativno uticati na njihove živote.Znam da se prošlost ne može izbrisati i da učimo dosta iz nje. Ja sam povratila samopouzdanje i svesna sam svojih vrednosti. Sada hrabro idem napred. Nadam se da je još neka devojka uspela da izvuče pouku iz prevare i da se sada oseća mnogo bolje.”Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:Iskreno pismo bivše devojke: Evo šta želim da poručim svojoj zameni!9 stvari koje vam PRAVI muškarac nikada neće uraditiDa li ste je dobili? 10 SMS poruka koje govore da je zaljubljen u vas7 poruka koje baš svaki momak želi da dobije od svoje devojke!Momci objasnili: 10 stvari koje žene skroz pogrešno rade u krevetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track