OVAKVI MUŠKARCI PRIVLAČE NAJLEPŠE ŽENE! Dobri su očevi, zdravlje im je perfektno i ŽIVE DUŽE!
Foto: Profimedia

DOKAZANO

OVAKVI MUŠKARCI PRIVLAČE NAJLEPŠE ŽENE! Dobri su očevi, zdravlje im je perfektno i ŽIVE DUŽE!

Žena -

Slika idealnog muškarca vremenom se drastično promenila. Nekada su debeljuce bile oličenje imućnog čoveka, dok su mršavci uglavnom predstavljali siromaštvo.

Danas, idealan muškarac prava je slika i prilika - u odličnoj su formi i odlično izgledaju kako u trenerci, tako i u odelu. Međutim, studije su pokazale da pripadnici jačeg pola sa "pivskim stomačićem" privlače najviše lepih žena, postaju odlični roditelji i žive mnogo duže od ostalih.

Ispitivanje u kojem je učestvovalo 2.000 žena i muškaraca pokazalo je da ih više privlače ljudi sa omanjim visškom kilograma. Bez obzira na to, oni svakako vode računa o sebi i trude se da se redovno bave sportom.

Muškarci sa stomačićem žive duže zbog nižeg nivoa testosterona. Iz tog razloga jači im je imuni sistem, a rezultat toga je veoma dug život. Bolji su roditelji, predani su porodici jer po prirodi stvari obitavaju u takvom okruženju.

Takođe, ovaj višak oni nemaju zbog prejedanja, posebno ne loše hrane, pune masti koja nije dobra za organizam. I te kako im se savetuje pojačana fizička aktivnost, zbog sveukupnog zdravlja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/En.thelaughbible.ne/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja