Najnovije vesti

ZABORAVITE NA NERED U HODNIKU: Ova polica za 30 pari obuće će vas oduševiti! 10 puta je jeftinija od cipelarnika!
Foto: Profimedia

ZABORAVITE NA NERED U HODNIKU: Ova polica za 30 pari obuće će vas oduševiti! 10 puta je jeftinija od cipelarnika!

Žena

Ako ne želite da vam hodnik bude neuredan i da obuća po njemu bude razbacana sa svih strana, ne morate da izdvojite mnogo novca na glomazni cipelarnik koji će vam zauzeti više od pola hodnika. Postoji praktičnije i neuporedivo jeftinije rešenje – pogledajte OVDE ovu laganu i lako prenosivu policu za obuću!

Glavne prednosti police u odnosu na klasičan cipleranik?

foto: Promo

Jedna od najpraktičnijih varijanti je polica sa donje slike koja je izrađena od plastike i metala. Delovi sa strane su od crne plastike, a šipke na koje se ređa obuća su metalne i bele. U nju može da se smesti različita obuća: patike, cipele, papuče, čizme, a jednostavnim dizajnom se lako prilagođava gotovo svakom enterijeru. Dimenzije su joj 94cm x 50cm x 15cm, a u nju staje čak 30 pari obuće!

foto: Promo

A da biste kupili ovu policu po najboljoj ceni do sada, sve što je potrebno jeste da posetite OVU stranicu i na njoj poručite online za samo 1.490 rsd ili, ako vam je lakše, pozovete na broj 011/6 888 999 i poručite na taj način.

Jer vreme je da konačno napravite mesta u svom hodniku i prestanete da se saplićete o obuću svaki put kada kroz njega prolazite!

(Promo - tekst / Foto:Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...