Bogati, lepi...

DEVOJKE, NAVALITE! Ovo su slobodni PRINČEVI, lepi, bogati i još nisu našli svoje PRINCEZE

Žena -

Princ Hari nije jedini princ na svetu. Ima ih toliko mladih, lepih, prebogatih i ambicioznih.

Šeik Hamdan bin Muhamed bin Rašid Al MaktoumPrinc od Dubaija, koji ima 33 godine, više voli da ga zovu Faza. Poput princa Harija, prošao je vojnu obuku u Sendhurstu, a onda je otišao na školovanje u London. Veliki je fan adrenalinskih sportova. Zanima se za ezoteriju i piše pesme.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Princ Hadži Abdul Azim od Bruneja

Poznatiji kao Azim, princ je treći u redu za dolazak na presto. Ujedno je i prvi po stilu i modnim izletima. Princ ima samo 34 godine, a u slobodno vreme voli da posećuje ekstavagantne žureve i da se druži sa svetskim zvezdama.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Albert, princ od Turna i TaksisaOn je najbogatiji kraljević za kojeg nikada niste čuli i ima samo 33 godine. On je u stvari nemački princ, koji je bogatstvo nasledio sa 21 godinom. Fotografija nije baš reprezentativna, ali njegov bankovni račun svakako jeste.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Princ Al Husein Bin Abdulah IIHusein ne samo da je princ Jordana, on je i zvezda Instagrama. Tamo pokazuje kako pešači pustinjom ili krstari na svom besnom motoru. To je verovatno zamena za belog konja. Ima 22 godine i svi su složni da je on rođen za lidera. Na slici je sa majkom, kraljicom Ranijom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Princ Konstantin-Aleksios od GrčkeDotični kraljević je za vikend napunio 18 godina, a već je zvezda Instagrama. Njegova strast je lov. Školuje se u Londonu, naravno, a baza mu je u Njujorku.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Princ Filipos od GrčkeIako Grčka odavno nije monarhija, to ne sprečava 30-godišnjeg princa da uživa u svim blagodetima titule. Odrastao je družeći se sa prinčevima Harijem i Vilijamom, a kako kažu njemu bliski ljudi, prezire javna pojavljivanja.

Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track