ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Izgled duguje proizvodu koji sve imate u kuhinji
Foto: Printskrin/Instagram

Blistajte poput glumice

ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU: Izgled duguje proizvodu koji sve imate u kuhinji

Žena -
Ako ste mislili da Eva Mendez mladalački izgled duguje skupoj kozmetici, varate se. Glumica je otkrila tajni recept uz pomoć kojeg izgleda sveže i lepo, a svaka žena ga ima u svojoj kuhinji.

Eva redovno koristi kokosovo ulje, jer s njim može napraviti najpopularniju kafu za mršavljenje, a može joj poslužiti i za hidrataciju kože.

Glumica tako svako veče pre spavanja, umesto skupih krema, na telo stavlja hladno ceđeno, kokosovo ulje.Brojni stručnjaci tvrde kako kokosovo ulje bez problema može zameniti brojne skupe kozmetičke preparate pune hemikalija. Neobrađeno i po mogućnosti organsko kokosovo ulje savršeno je kao losion za masažu, losion za telo, hidratantni piling, sredstvo za čišćenje lica i odstranjivač šminke kao i regenerator koji dubinski hrani kosu.Svi preparati koji su na bazi kokosovog ulja umorno će lice osvežiti u trenu, a kokosovo ulje ima i čudotvoran učinak na isušenu kožu.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Predstavljamo vam piling za kožu koji možete sami napraviti, a preporučuje ga upravo Eva.

Potrebno je:- 1 kašičica soli- 1 kašika grčkog jogurta

Priprema:Ova dva sastojka pomešajte, pa mešavinu stavite na lice. Maska neka stoji deset minuta, nakon čega lice možete da isperite. Posle toga nanesite malo kokosovog ulja i lice će vam drugi dan blistati poput Evinog.

Foto Shutter
Foto Shutter

(novi.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track