Kvr nije voda

(VIDEO) TRUDNA SUPRUGA MU JE TRAGIČNO NASTRADALA: Posle tri godine usledio šok...

Žena -

Rafael del Kol oženio je ljubav svog života Tatjanu 2009. godine. Par je s velikom srećom dočekao svoje prvo dete, ćerkicu Raisu, a sa ništa manjem uzbuđenjem su čekali i svoje drugo dete, 2013. godine, kada ih je zadesila tragedija.

U saobraćajnoj nesreći život su izgubili Tati i nerođeno dete. Praktično preko noći, Rafael je postao udovac slomljenog srca, pokušavajući da uz duboku bol i tugu, vodi brigu o 2-godišnjoj Raisi.Oporavljajući se od onoga šta ga je pogodilo, Rafael se okrenuo internetu, tražeći informacije o podršci za ljude koji su u situaciji u kojoj je i on. Iako je očekivao da će takvih grupa ili sadržaja podrške biti mnogo, on nije pronašao bukvalno ništa.Došao je na ideju da sam pokrene blog u kojem bi zabeležio svoju tugu i kroz šta prolazi i on i njegova ćerkica dok raste bez majke kako bi ohrabrio i inspirisao očeve koji su se našli u sličnoj situaciji.

Na svom blogu, Rafael je objasnio: "Tajna svega je vera u Boga".Takođe je odlučio da otkrije prelepu posvetu svojoj preminuloj supruzi, na godišnjicu tragedije, u kojoj su ona i nerođeno dete izgubili svoje živote. Bio je inspiriran Benom Nunerijem, još jednim ocem koji je ostao bez supruge (preminula je od raka pluća), a koji je obnovio svoje fotografije sa venčanja, ali ovoga puta sa njihovom trogodišnjom ćerkicom Olivijom.Rafael je potražio svoje fotografije sa Tati na Fejsbuku, i ovoga puta ih spojio sa svojim novim fotografijama sa Raisom, u jednakim pozama. On se šokirao i kada je vidio koliko mama i ćerka liće jedna na drugu, i koliko je Raisa "pokupila" stil svoje majke...Fotografije su dirnule mnoge, a Rafael se nada kako ljudi neće gledati na ovaj projekt sa tugom.- Iako ćemo nas dvoje uvek osećati bol zbog gubitka Tati i deteta koje je nosila, Bog brine o nama i vodi nas na specijalan način, pokazujući nam šta da radimo - napisao je Rafael.

http://diariodaraisinha.blogspot.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track