Zdravko Čolić: O svojoj ženi pevaću kad zasluži!
Foto: Kurir štampano

Za 8. mart peva Šveđankama

Zdravko Čolić: O svojoj ženi pevaću kad zasluži!

Stars -
Ne branim se ja, puštam da me uzmu i raščerupaju", našalio se Čola na temu dama iz publike. Popularni pevač kaže i da zajedno sa starijom ćerkom prolazi kroz pubertet i stoički ga podnosi

BEOGRAD - Popularni pevač Zdravko Čolić među svojim mnogobrojnim hitovima, pevao je o Nataši, Anđeli, Jasmini, Kristini a sada i o Esmi. Pesmu o Aleksandri, kako se inače zove njegova supruga, kaže pevaće kada ona to bude zaslužila.

"O ženi ću pevati kada zasluži", rekao je kroz smeh popularni Čola za "Exkluziv" koji će na "Dan žena" zapevati Šveđankama u Malmeu ali kaže da će na taj koncert otputovati sam, bez svoje supruge. Kao šarmer i pevač koji je oduvek osvojao ženska srca Zdravko je otkrio da se na svojim koncertima maksimalno posvećuje i daje ženama.

"Ne branim se ja, puštam da me uzmu i raščerupaju"- našalio se Čola koji sada zajedno sa svojom starijom ćerkom prolazi kroz pubertet i kako kaže, stoički ga podnosi iako bi možda trebao biti malo stroži ali da njegova supruga tu odigra glavnu ulogu. Zdravko ove godine proslavlja sa svojom suprugom 12 godina braka i 25 godina veze i otkriva da su za drugo dete on i Aleksandra priželjkivali dečaka ali je na svet došla ipak još jedna preslatka devojčica pa se šarmer složio da je ipak tako bilo suđeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track