"ŠTA JE URADILA OD SEBE" Isplivala fotografija pevačeve supruge PRE SVIH ESTETSKIH ZAHVATA: Mnogi je nisu ni prepoznali!
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

"ŠTA JE URADILA OD SEBE" Isplivala fotografija pevačeve supruge PRE SVIH ESTETSKIH ZAHVATA: Mnogi je nisu ni prepoznali!

Stars -

Pevač Peđa Jovanović pomirio se sa suprugom Anom, sa kojom se rastao zbog problema sa alkoholom sa kojima se uspešno izborio.

Ana se ne eksponira u medijima, ali je na društvenim mrežama veoma popularna, s obzirom da voli da sa svojim mnogobrojnim pratiocima deli trenutke iz svog luksuznog života.

Ana Jovanović
foto: Printscreen/Instagram

Peđina lepša polovina veoma je atraktivna i mnogi je smatraju pravom lepoticom, ali malo ko zna kako je nekada izgledala.

Naime, na društvenoj mreži "X" isplivala je njena fotografija iz mlađih dana, na kojoj je, po mišljenju koristika pomenute platforme, potpuno neprepoznatljiva.

Iako mnogi komentarišu da je estetskim korekcijama promenila lični opis, Ana danas izgleda bolje nego ikada, te su se komentari na račun njenog fizičkog izgleda samo nizali.

"Šta je uradila od sebe", "Majka rođena je ne bi prepoznala", "kakva transformacija", "Ma žena puca", neki su od komentara.

Kurir/Blic

Bonus video:

00:16

Pedja i Nenad Blizanac zajedni na bini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track