Bojana Lekić: Vučić je dobar frajer, ali moj tip je Al Paćino

Veče s Ivanom Ivanovićem

Bojana Lekić: Vučić je dobar frajer, ali moj tip je Al Paćino

Stars -
Veliki sam nacionalista. Donela sam s ratišta više blata nego mnogi nacionalisti. Ni Šešelj to ne može da mi ospori, tvrdi novinarka

Nakon duže pauze Bojana Lekić, bivša urednica i voditeljka na BK televiziji i RTS, sinoć je gostovala u tok-šouu Ivana Ivanovića na Prvoj u potpuno opuštenom izdanju.- Vukovac sam s najviše neopravdanih u školi. Jednom novinar - uvek novinar. Ponovo učim o jednom delu posla na televiziji - rekla je Lekićeva, koja radi dokumentarni serijal „Pad“ o hapšenju tvz. srpskih heroja.Bojana se posle decenije vratila poslu iza kamera na nagovor bivšeg supruga Slaviše Lekića.Možda na RTS- Veliki sam nacionalista. Donela sam s ratišta više blata nego mnogi nacionalisti. Ni Šešelj to ne može da mi ospori - tvrdi novinarka, koja je prvi put otkrila ko je njen muškarac iz snova: - Vučić nije moj tip, ali je dobar frajer. Moj muškarac je Al Paćino.Upitana hoće li u martu konkurisati za poziciju direktora RTS, rekla je:- Nisam sigurna da me to zanima. Potpuno je nejasna situacija RTS jer je na budžetu. Više mi se sviđa posao direktora televizije, a pitali su me da se prijavim.

Frajer na frajera... Vučić i Al Paćino
Frajer na frajera... Vučić i Al Paćino

Kumove zajednoOna je rekla da bi volela da istovremeno ugosti Vojislava Šešelja, Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track