Zaljubljeni Andrija Milošević: Devojka Sandra me odlično razume

Pronašao idealnu ženu

Zaljubljeni Andrija Milošević: Devojka Sandra me odlično razume

Stars -
Glumac govori o ljubavi s koleginicom i kaže da nije očajan što se još uvek nije oženio

Jedan od junaka nove domaće komedije „Gorčilo - Jesi li to došao da me vidiš“, Andrija Milošević rado se priseća vremena kad je snimao kadrove za ovo ostvarenje.- Na snimanju „Gorčila“ u jednom crnogorskom selu doneli su nam tepsiju priganica. To je bilo namenjeno čitavoj filmskoj ekipi, a ja sam sve pojeo sam. Ali počeo sam da treniram. Na svakih 15 dana postavljaću na društvene mreže fotografiju koja će ilustrovati koliko sam smršao - kaže Andrija za Stori.

Iskrene emocije... Andija i Sandra
Iskrene emocije... Andija i Sandra

Iako u pomenutoj komediji ne tumači lik mladoženje, mediji ne prestaju da ga pitaju kad će se oženiti, pogotovo otkako je u vezi s koleginicom Sandrom Tomić.- Ne treba se opterećivati, već voleti i živeti, to je najbitnije - rekao je Milošević i nastavio da govori o odnosu sa svojom izabranicom:

- Sandra i ja smo opušteni, ispunjavamo svakodnevicu sasvim normalnim stvarima. Voleo bih i da imam decu, ali to će se desiti kad bude najbolji momenat za tako nešto. Ne treba biti očajan što si u tridesetim godinama, a nisi oženjen. Sandra je završila Fakultet dramskih umetnosti i sada je na pragu ubiranja glumačkih plodova. Podržavam je u tome i mogu da kažem da se idealno razumemo i dopunjavamo.(S. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track