Telefon sa dve kartice za 3.199 din - GARANCIJA 4 GODINE
Foto: PR

Telefon sa dve kartice za 3.199 din - GARANCIJA 4 GODINE

Zabava -
Jednostavan a odličan za sve uzraste, uključujući decu i starije osobe, a traže ga i firme kao službeni telefon za zaposlene.

Ovo je možda najekonomičniji telefon koji je trenutno dostupan na tržištu Srbije. Jednostavan je za upotrebu, pa je pogodan i za starije osobe. Baterija traje gotovo nedelju dana (Nokia kvalitet).Telefoni SPIRIT brenda Innotech Global su dostupni u tri boje i možete ih pogledati poručiti OVDE.Količine su ograničene do isteka zaliha a dostava je BESPLATNA u roku od 36h u svim gradovima u Srbiji.Prilikom porudžbine potrebno je da se registrujete ukoliko već nemate nalog (za to je potrebno manje od 1 minut), ili ako Vam je potrebna podrška, pošaljite nam vaše ime, prezime i telefon sa pitanjima na serbia@marketkonekt.com.

Novi SPIRIT ima fabrički instalirane Facebook i Twitter aplikacije, tu je i digitalna kamera sa blicem, a obezbeđena je besplatna podrška i servis u trajanju od 4 godine.DIZAJN- 124x52x9.6 mm- 2.4 Inča LCD ekran - Crna + plava- Crna + srebrna- Bela + srebrnaTEHNIČKE SPECIFIKACIJE- Spreadtrum 6531- Dual SIM - GSM 850/900/1800/1900- GPRS Podržan- Bluetooth- Digitalna kamera sa blicem- Zvučnik 2030- RAM: 32MB- ROM: 32MB- micro SD do 16Gb - Baterija: Nokia 4C 600mAh - 3.5 mm ulaz za slušaliceDODACI- FM radio - Glasni Zvučnik- Lampa- Snimač zvuka- Zmija (igrica)- Twitter- Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track