BLIZNAKINJE SE ZAMENILE NA POSLU, A ONDA IH U PREVARI UHVATIO ŠEF: Pale su zbog jedne male greške, a njegova reakcija ŠOKIRALA SVE
Foto: printscreen/tiktok/ChanceTwins

savršeni plan

BLIZNAKINJE SE ZAMENILE NA POSLU, A ONDA IH U PREVARI UHVATIO ŠEF: Pale su zbog jedne male greške, a njegova reakcija ŠOKIRALA SVE

Žena -

Neretko svi u šali kažemo kako bi voleli da imamo brata ili sestru blizanca, sa kojim bi mogli da se menjamo kada nam se nešto ne radi.

Oni koji imaju identičnog brata ili sestru koji mogu da zameni važan ispit ili čak radno mesto u situacijama kada vam je to potrebno više od svega su zaista privilegovani.

bliznakinje
foto: printscreen/tiktok/ChanceTwins

Iako je protivzakonito, jedna korisnica društvene mreže Tik Tok, koja ima sestru bliznakinju se odvažila na ovakav potez.

Sestre bliznakinje Ari i Noe odlučile su da se zamene na poslu, kako bi jedna imala slobodan dan. Verovatno niko ne bi znao da su se zamenile, da druga sestra nije podelila ovu hit priču na mrežama.

A onda je šef video snimak i shvatio da su ga prevarile.

Imejl koji je tada dobila sestra, zaposlena u toj firmi, nije bio nimalo prijatan, a mnogima je situacija bila smešna, a sve je zanimao njen odgovor na poruku.

Njen poslodavac je bio toliko ljut, zbog male prevare bliznakinja završio je mejl upućujući "Razočaravajuće pozdrave“ umesto "Srdačne pozdrave“ kako to obično biva.

"Previše je emocija u tom mejlu hahaha", "Nisam znao da se ovako pozdravljaš u mejlovima. Od sada i ja to praktikujem", bili su samo neki od komentara oduševljenih korisnika Tik Toka, dok su se čudili kako je ona uspela da zadrži posao.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

06:39

REDAK FENOMEN! Helena i Dunja su bliznakinje, a rođene sa tri nedelje razmaka (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track