DŽON SINA UHVAĆEN U CENTRU BEOGRADA: Ceo svet bio u šoku kad se SKINUO GO na dodeli Oskara, a evo šta radi u SRPSKOJ PRESTONICI
Foto: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

SNIMA FILM

DŽON SINA UHVAĆEN U CENTRU BEOGRADA: Ceo svet bio u šoku kad se SKINUO GO na dodeli Oskara, a evo šta radi u SRPSKOJ PRESTONICI

Pop kultura -

Američki rvač, reper i glumac, Džon Sina, uhvaćen je u centru Beograda kako sedi u društvu u jednom kafiću u cnetru Beograda, a njegove fotografije, koje su zabeležili slučajni prolaznici, kruže društvenim mrežama.

Glumac, koji je intrigantnim izdanjem na ovogodišnjoj dodeli Oskara privukao pažnju svetske javnosti viđen je u srpskoj prestonici, u jednom dorćolskom lokalu, dok opušteno razgovara sa prijateljima.

Mnogi prolaznici ostali su u čudu budući da se niko nije nadao da će naleteti baš na Džona Sinu, čoveka koji se na scenu Dolbi teatra u Los Anđelesu na dodeli prestižnih Oskara popeo na binu bez odeće i proglasio pobednika u kategoriji za najbolji kostim. Dok je javnost brujala o golišavom izdanju slavnog glumca i rvača otkriveno je da je sve bila samo glumačka tačka, kao i da je Sina nosio savršen kostim koji je imao efekat nagog tela.

Džon Sina
foto: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Inače, uz Džona Sinu, u Beogradu trenutno boravi i slavni Idris Elba, budući da njih dvojica zajedno snimaju film "Heads of State". Reč je o akcionoj komediji u režiji Ilje Najšulera, a poznato je da iza novog zahtevnog projekta stoji Amazon studio.

Idris Elba
foto: Profimedia

Dolazak Džona i Idrisa ostao bi tajna da Elba pre nekoliko dana nije viđen u provodu u jednom noćnom klubu u Beogradu.

Džonu Sini ovo nije prvi boravak u našem gradu. On je već bio ovde 2009. godin,e kada je imao meč u Areni. Tada mu je cela hala skandirala i pokazala da je omiljeni "kečer", kako popularno nazivaju rvače iz WWE.

(Kurir.rs/ Republika/ L. S)

Bonus video:

03:07

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA HOLIVUD, A U DUŠI PAKAO! Stručnjak otkriva koji su najčešći okidači LETNJE DEPRESIJE i kako se manifestuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track