TAJNA ISPLIVALA POSLE TOLIKO VREMENA: Muž i žena krili su sina punih 16 godina. Evo i zašto...
Foto: Profimedia

Neverovatno

TAJNA ISPLIVALA POSLE TOLIKO VREMENA: Muž i žena krili su sina punih 16 godina. Evo i zašto...

Ludi svet -
Bojeći se optužbi za preljubu, par je odlučio da se žena porodi kod kuće. Rođenje dečaka držali su kao tajnu i nisu ga prijavili

Jedna žena, neodlučna i ustrašena, ušla je u kancelariju Ministarstva pravde u Abu Dhabiju, a njeno ponašanje ukazivalo je da je došla s namerom da se sretne s nekim i nekome nešto kaže…"Kako vam mogu pomoći?”, upitao ju je službenik. Ne pitajući ga, žena je sela ispred njega.

"Nena odeća i ukupni izgled otkrivali su da je to visoko obrazovana žena. Kada je sela, prvo je počela da govori o srećnim danima sa svojim suprugom. Ali odjednom, pitala je da li je moguće da uvede svog 16-godišnjeg sina u zvanične evidencije", prisetio se službenik početka razgovora.

Pre dosta godina ona je ušla u ljubavnu aferu sa čovekom koji je kasnije postao njen suprug. Ali, rodila je dečaka dok su njih dvoje bili u braku tek dva meseca. Bilo je jasno da je do začeća došlo izvan braka.

"Bojeći se optužbi za preljubu, par je odlučio da se žena porodi kod kuće. Rođenje dečaka držali su kao tajnu i nisu ga prijavili. Prošle su godine i par je dobio još dece. Sva su registrovana, osim najstarijeg sina. Tako da on nije išao u školu, nije imao ličnu i zdravstvenu knjižicu, nikad nije putovao sa svojim roditeljima i drugom decom, jer nije imao pasoš. Familija je čuvala tajnu punih 16 godina", ispričao je službenik.

"Pa kakvi ste vi to roditelji", upitao je službenik, ljut pošto je čuo priču. Ipak, objasnio joj je da nema razloga da strahuje od zatvorske kazne zbog neprijavljivanja sina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track