Anđin otac šokiran: Saznao sam iz novina da mi je ćerka uklonila dojke!

Anđin otac šokiran: Saznao sam iz novina da mi je ćerka uklonila dojke!

Pop kultura -
Moja ljubav i divljenje koje osećam prema ćerki ne mogu se rečima opisati. Pre dva dana je mom sinu bio rođendan, došli su i Anđelina i Bred, ali nisam imao pojma, rekao je Džon Vojt

Anđelina Džoli je sve šokirala vešću da je uradila mastektomiju i odstranila dojke kako bi izbegla rak za koji ima velike predispozicije, a njen otac Džon Vojt je tu informaciju saznao iz medija i nije znao za tu njenu odluku.

Posle svađe koja je trajala deset godina Džon Vojt i Anđelina su se pomirili, ali, iako je ćerku video samo dan pre medijske objave o mastektomiji, on je o tome da je odstranila dojke saznao iz novina.

"Moja ljubav i divljenje koje osećam prema ćerki ne mogu se rečima opisati. Pre dva dana je mom sinu bio rođendan, došli su i Anđelina i Bred, ali nisam imao pojma. Uopšte nije bilo očigledno", kaže Vojt.

"Saznao sam tek sutradan. Bio sam iznenađen i dirnut načinom na koji je sve podnela. Ona je izuzetna osoba, i po onome što je učinila i po tome kako je to podelila sa svetom", kazao je zvezdin otac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track