Ocu koji je za kaznu ošurio ćerku (2) prete smrću!
Foto: Printscreen Oe24.at

VIŠE MU NIKO NE VERUJE

Ocu koji je za kaznu ošurio ćerku (2) prete smrću!

Austrija -
Majka preminule Leone i sama sve više sumnja u priču svog supruga da je pobrkao slavine zbog čega je na njen zahtev Aleksanderu S. izdata je zabrana prilaska njihovim sinovima

BEČ - Aleksanderu S. (Alexanedr S.) koji je svoju ćerkicu Leonu (2) za kaznu ošurio vrelom vodom i koja je od preminula posle dve nedelje u bečkoj bolnici Donaušpital svakodnevno stižu pretnje smrću.

Ove navode za dnevni list Esterajh (Österreich) otkrio je prijatelj Aleksanderove majke, kod koje se on trenutno krije. Iako Aleksander S. ne prestaje da tvrdi da je svoju ćerkicu slučajno ošurio vodom, niko mu ne veruje.

„Porodica je u žalosti, pogotovo što niko ne zna šta se tačno dogodilo, a Aleksanderu više niko ne veruje“, dodao je prijatelj njegove majke.

Nejasno je kako je otac, čak i da mu se desilo da pomeša slavine za toplu i hladnu vodu, devojčicu toliko dugo drži pod mlazom vrele vode da je zadobila teške opekotine od kojih je i preminula 14 dana kasnije.

Mala Leona podlegla je teškim opekotinama
Mala Leona podlegla je teškim opekotinama

Majka preminule Leone i sama sve više sumnja u priču svog partnera i oca devojčice. Na njen zahtev Aleksanderu S. izdata je privremena zabrana prilaska njihovim sinovima u trajanju od šest meseci. Njih dvoje imaju još dva sina, od kojih je jedan star sedam godina, a drugi sedam meseci.

Državno tužilaštvo u međuvremenu još uvek čeka na bolnički izveštaj, kako bi doneli odluku da li će Aleksander S., koji se još uvek nalazi na slobodi, biti uhapšen i prebačen u zatvor. U slučaju da bude osuđen, preti mu 10 godina zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track