10:35

Izbačena Milica otkrila šta se sve dešava iza kamera: MISLI ĆE POBEDITI ONA

napeto

U BARU IMA KLANOVA, A DAMIR JE NAJVEĆI NERADNIK! Izbačena Milica otkrila šta se sve dešava iza kamera: MISLI DA ĆE POBEDITI ON

Bar -

Milica Radovanović prva je učesnica Bara koja je rijaliti i napustila!

Nominovane učesnice bile su Milica Radovanović i Sofija Una Minić, a ovu trku izgubila je Milica koja je za Jutarnji program televizije Kurir otkrila dosta toga o takmičarima.

- Očekivala sam da ću ostati duže, ali presudila je odluka pojedinih takmičara. Luka, Davor i Sven su takmičari koji mi nisu prijali. Zorana je pogrešila što mi je dala minus. Izvinjavala mi se. Nisam ni sa kim imala razmirice, ali ni neku komunikaciju. Nije presudilo to kako je i koliko radio ko - kaže Milica Radovanović.

Milica Radovanović
foto: Kurir televizija

Milica ističe da je najveći neradnik u Baru Damir:

- Damir je najveći neradnik, ali on je ušao sa tim stavom. Ali on zna, barmen je i zna kako se radi posao. Mislim da će on i biti gazda ove nedelje.

Kada se govori o tome ko bi mogao da pobedi, Milica ima dva favorita - Maju i Marka.

- Maja bi mogla da dogura daleko, kao i Marko. On je dobra duša, mislim da to svi vide. U Baru ima klanova. Ja sam bila u drugom klanu i izbačena sam - rekla je Milica.

Milica Radovanović
foto: Kurir televizija

Takođe, Milica Radovanović ističe da je najbitnije za pobedu međusobno druženje takmičara.

Milica Radovanović
foto: Kurir televizija

- Mislim da sledeći ispada Damir. Nije ni u jednom klanu. Ne igra njihove dečije igrice. On je bio sa mnom u nominacijama, jedan glas je presudio. Mada, neki ljudi žele da on bude šef - rekla je Milica Radovanović.

Milica Radovanović
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube. Kurir.rs

Kurir.rs

Bonus video:

55:28

Bar - Izbacivanje - 27.12.2021

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track