ONA JE MAG MANIPULACIJE! Ksenija razvija taktiku da IZBACI s*ksi taticu i Svena: OBRĆE IGRAČE i krči sebi put do POBEDE!
Foto: Printscreen/Kurir TV

vreti rijaliti

ONA JE MAG MANIPULACIJE! Ksenija razvija taktiku da IZBACI s*ksi taticu i Svena: OBRĆE IGRAČE i krči sebi put do POBEDE!

Bar -

Ksenija Kranjec uveliko razvija taktiku za pobedu.

Kako se već dva puta našla na vrućoj stolici počela je da vrbuje učesnike Bara da nju izaberu za omiljenu, a Svena i Darka nominuju za izbacivanje.

- Ja imam plan. Ti mi daš plus, Ivan mi da plus, Davor, Damir mi da plus. Ako se desi da je neko omiljeni, na primer ja, popričaću sa vama šta da radimo. A može da se desi da Darka nominujemo, Sven bude omiljeni i Davor će staviti opet mene... Ne možeš drugačije - rekla je Ksenija Dejani Deletić.

Ksenija Kranjec, Dejana Deletić
foto: Kurir televizija

- Gledaš ko se sa kim druži, ko te kako gleda, nije svejedno. Ja sam prvo gledala da ne ispadnem prve nedelje da mi se ne smeje ceo Kragujevac, a sada sam u fazonu da mi je žao da ne dođem do kraja, kad sam već dovde došla - iskrena je bila Dejana.

03:21

Ksenija Kranjec napravila haos u emisiji uživo!

Ksenija ne krije da želi da izbaci Svena i Darka.

- Ako si za to, onda imamo derbi u četvrtak. ne možemo drugačije. Uhh kako ćemo ih ...

- Ipak kada su nominacije, dvoje ljudi ne znači ništa... I te kako premišljeno rade taj čovek i njegov sin - kaže Ksenija za Darka i Svena.

Ksenija Kranjec, Dejana Deletić
foto: Kurir televizija

Iako Dejani plan ne smeta, ipak pokazuje i znake opreznosti.

- Ako se svi dogovaramo, nije problem, ali i ja moram da budem oprezna - kaže Dejana.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track