Bivši muž: Goca Tržan me je isekla nožem
Foto: Marina Lopičić

Ivan Marinković optužuje bivšu ženu

Bivši muž: Goca Tržan me je isekla nožem

Stars -
Otkrio sam da me je varala i imao sam dokaze za to, zbog čega je nasrnula na mene

Ivan Marinković je prvi put posle razvoda od Goce Tržan pre dve godine progovorio o njihovom sukobu.On se oglasio u magazinu Puls jer ga je iziritiralo to što ga je bivša žena nedavno prijavila policiji zbog pretećih poruka koje joj je poslao. Ivan je otkrio da ga je ona nekoliko dana pre razvoda napala i isekla nožem.Branio sam se- Otkrio sam da me je varala i imao sam dokaze za to, zbog čega je nasrnula na mene s nožem u rukama. Pokušavao sam da se odbranim i uhvatio sam je za obe ruke. Rasekla me je po ruci, a kako joj je nož ispao, povredila me je i po nozi. Njoj su ostale modrice od mog stiska, a ona je to pametno iskoristila i otišla u Klinički centar da bi to slikala i upotrebila protiv mene. Naravno, ja sam otišao u Urgentni centar da bih slikao svoje povrede ne znajući da je i ona to isto već odradila u Kliničkom - otkrio je Ivan.Tukao me je i tastDodao je da je Goca u njihov sukob umešala i svoju porodicu.- Čekao sam je ispred zgrade njenih roditelja, gde je otišla da prenoći. Seli smo u automobil i razgovarali kao civilizovani ljudi, da bi u jednom trenutku došao njen otac, koji je fizički nasrnuo na mene, a tu je bio i njen brat - izjavio je Marinković.Posle razvoda Goca i Ivan su uspeli da izglade odnose, ali su nedavno ponovo „zaratili“ zbog stambenog kredita. Naime, kredit je bio na Gocino ime, Ivan je bio solidarni dužnik, a hipoteke su stavljene na tek kupljeni stan u Mirijevu i onaj koji je u vlasništvu Ivanove majke.- Prošle nedelje sam joj rekao da bi trebalo da me oslobodi obaveze solidarnog dužnika, a ona mi je odgovorila: „Hoću, maco, kad isplatiš sve alimentacije koje duguješ“. U afektu sam napisao zaista ružne SMS poruke jer me je isprovocirala. Ni na kraj pameti mi nije bilo da će ona to iskoristiti protiv mene i prijaviti me za uznemiravanje i pretnju, i navesti da se plaši za život. Inspektori su došli kod moje mame u stan i tražili me. Pošto nisam bio kod kuće, rekli su joj da im se javim, što sam i uradio - izjavio je Marinković za Puls.Ivan je priznao da godinu dana nije plaćao alimentaciju za Lenu jer je nezaposlen otkako mu je izgoreo kafić.

Raša
Raša

Želim da upoznam RašuIvan kaže da ne poznaje Gocinog sadašnjeg dečka Rašu.- Nikad nas nije upoznala iako smo sedeli za istim stolom. Razmišljao sam o tome da porazgovaram s njim kao muškarac s muškarcem, ali to se još nije desilo. Znam neke detalje iz Gocinog privatnog života koje je ona samo meni pričala, pa se ponekad plašim kako će moje dete da raste i kako će ona da je vaspitava.

Goca ne utiče dobro na ćerkuIvan tvrdi da Goca ne vodi računa o Leni.- Od sedam dana u nedelji Lena samo jedan dan provede s Gocom. Neću da grešim dušu, ona dva dana radi, pa i to razumem. Lena je šest dana kod njene kućne pomoćnice u Obrenovcu. Ona iskoristi vreme dok je sa Lenom da se fotografiše za novine, da je izvede do nekog tržnog centra kako bi je uslikali fotografi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track