Goca: Ivane, stidim se što si otac mog deteta!
Foto: Damir Dervišagić

Tržanka odgovara bivšem mužu

Goca: Ivane, stidim se što si otac mog deteta!

Stars -
Sramota me je što će moja ćerka ubrzo čitati laži koje je njen tata rekao o njenoj mami

Odbrusila mu.Goca Tržan je posle oglašavanja bivšeg muža poslala saopštenje u kojem ističe da je Ivan Marinković njena najveća sramota:- Prvi put otkako sam javna ličnost osećam stid. Sramota me je mog ličnog izbora s kojim sam se pozdravila pre dve godine, sramota me je što znam da će moja ćerka ubrzo moći da pročita laži koje je njen tata rekao o njenoj mami. Jer kako devojčici koja je stalno s mamom objasniti da njen otac iz čiste obesti, a možda i dosade, govori o tome kako njena mama ne brine dovoljno o njoj, a ona dobro zna koliko lepo živi sa svojom mamom.Ispunjavala sam mu željeOna navodi da je Ivanu tokom braka ispunjavala svaku želju.- Činilo mi se da je za čoveka koji je živeo kao u bajci u kojoj postoji princ iliti ja, koji mu ostvaruje sve želje i lišava ga svake brige o tome šta će sutra biti u šerpi, da li će voziti nova kola, da li će imati da plati ratu za stan, detetovo školovanje, i naposletku, da li će osoliti nožice u moru ili proputovati svetom, sasvim dovoljno što gubi svog dobrotvora. Zato sam i pristala na alimentaciju od 5.000 dinara, da u narednih pet godina skinem hipoteku sa stana njegove majke i sa njega obavezu solidarnog dužnika.Goca kaže da je Ivan zaboravio na mnoge stvari.Postao je zaboravan- Zaboravio je kako sam morala da otplatim sve njegove dugove. Zaboravio je da pomene koliko hiljada evra je ukrao s mog računa na koji sam ga kao svaka glupa supruga ovlastila, a posle mu to i oprostila jer sam to saznala tek kad smo se razvodili. Još veći bedak je to što Ivanu taj novac nije značio ništa više od uživanja u skoro svim porocima. Zaboravio je i naše nekada zajedničke bliske ljude koji su bili prisutni kad je na mene nasrtao fizički. Zaboravio je i kako je posle razvoda od zle bivše supruge pozajmljivao novac, ali je izgleda zaboravio i da je za njih potpisao priznanice. Zaboravio je da ne duguje godinu dana alimentacije, nego dve, iliti sve, pošto nikad ni dinara nije dao za dete. Zaboravio je i da sam njegovoj bolesnoj mami nudila pomoć jer je Lenina baka i da mi je čak i zahvalila - stoji u saopštenju.

Ivan Lenu viđa jednom mesečno- Kaže on da Leni pored njega ništa ne nedostaje. Možda bi to trebalo da pitate nju, njen tata je nedavno tražio da je viđa jednom do dva puta mesečno jer, kako reče, ne može on da finansira ta viđanja. Zaboravio je da sam ja bila inicijator toga da što više i kad god hoće viđa dete, baš zbog nje kako ne bi patila. Ali šta ja da radim kad on to neće?

Pretio mi je prebijanjem- Prijavila sam ga policiji i stojim iza toga da mi je brutalno, sramno i jadno pretio prebijanjem. I da, neću odustati. No, ne bih se usudila da Lenu petljam u to, kako to njen tata insinuira. Zašto bi ona patila zbog mamine loše procene? Pa valjda će tata umeti najbolje da joj objasni koja je njegova poenta ako je uopšte ima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track