Ceca Ražnatović: I ja bih reagovala kao Veljko!
Foto: Dragan Kadić

Pevačici mnogo teško u poslednje vreme

Ceca Ražnatović: I ja bih reagovala kao Veljko!

Stars -
On je te noći ispred kuće odreagovao kao svako dete od 17 godina. Verovatno bih i ja odgovorila na uvrede, ali isključivo verbalno

Nije joj lako.Svetlana Ražnatović se već pet dana ne oseća dobro, ali se preksinoć ipak pojavila na predstavljanju novog romana novinarke Simonide Milojković u Jakovu „Ljubav u doba kokaina“, koji je objavila izdavačka kuća „Laguna“. A nama je otkrila razlog zbog čega joj je narušeno zdravlje.- Bolesna sam došla da ispoštujem dugogodišnju saradnicu. Razbolela sam se verovatno od stresa. Poslednja nedelja mi je bila teška. Prvo ona peticija u kojoj traže da ne pevam na Tamburica festu, a zatim dešavanje s Veljkom ispred naše kuće - kaže Ceca za Kurir.Nisam ratni huškačPevačici navodi da joj i dalje nije jasno šta se tačno dogodilo te noći kad se njen sin potukao s Mihailom Jovanovićem, koji je nakon toga zatražio pomoć u Urgentnom centru. Protiv Veljka je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja:- Veljko je odreagovao kao svako dete od 17 godina. Verovatno bih i ja odgovorila na uvrede, ali samo verbalno.Ceca se osvrnula i na spornu peticiju u kojoj se traži otkazivanje njenog koncerta na Petrovaradinskoj tvrđavi.- Moj nastup uopšte nije doveden u pitanje. Svako ko je pročitao pismo vidi da se u njemu najmanje vodi računa o Tvrđavi. U njemu se ja grozno klevetam i izneta je gomila neistina. Priča se da pevam ratnohuškaške pesme, da sam posećivala logore... Slučaj sam prijavila policiji i oni će se baviti time. Ništa drugo ne mogu da vam kažem osim da sam šokirana i razočarana.Svi na nju čekajuZbog bolesti Ceca je odložila odlazak na Kipar i snimanje dueta:- Moram prvo da prezdravim. Čeka me snimanje dueta s Lukasom, 5. maja je Viktorov rođendan (sin sestre Lidije, op. aut.), a 10. maja veliki koncert u Beču. Aca je već otpevao svoje deonice. Muziku je uradio Bojan Vasić, Marina Tucaković tekst, dok je Aleksandar Milić zadužen za produkciju. Ostalo je samo da ja zapevam, a nikako da prezdravim već pet dana.

Društvo... Ceca na promociji romana Simonide Milojković
Društvo... Ceca na promociji romana Simonide Milojković

SavetMLADI NEKA VIŠE ČITAJUCeca je pre promocije prva dobila priliku da pročita delo „Ljubav u doba kokaina“:- Knjiga se čita u jednom dahu. Rasplakala me je na kraju. Preporučila bih je posebno omladini. Mladi ljudi osećaju veliku hrabrost i ne plaše se ničega jer nemaju svest o posledicama. Simonidin roman govori o tome šta život može da nam donese i kako može da se okrene krajnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track