ZGRADA SMRTI: Mladić u Sarajevu skočio sa istog mesta kao i njegov brat!

Tragedija

ZGRADA SMRTI: Mladić u Sarajevu skočio sa istog mesta kao i njegov brat!

Crna Hronika -
Renatov brat Dejan pre tri godine, tačnije 6. januara 2011., takođe ubio na istom mestu. I on je, kao i Renato, skočio sa osmog sprata zgrade

SARAJEVO - Devetnaestogodišnji Renato Mustedan u četvrtak je u jedan posle ponoći skratio svoj mladi život skočivši sa osmog sprata zgrade u Gradačačkoj ulici u sarajevskom naselju Čengić-Vila.

Stanari su prijavili policiji da se iza zgrade na broju 28 nalazi beživotno telo. Na mesto događaja odmah su upućene policijske patrole. Na telu mladića nisu pronađeni tragovi nasilja.

Stanari zgrade u kojoj je živio nesrećni mladić, nisu mogli dati konkretne informacije o njegovom životu i zašto se odlučio na samoubistvo. Ali, vidno potreseni Renatovi prijatelji rekli su:

- Renato je u društvu poznat kao Hari. Imao je nepunih 19 godina. Živeo je sam. Otac mu je umro, a majka se udala za drugog muškarca i trenutno živi u naselju Malta. Njegova sestra Renata takođe se udala - ispričali su Renatovi prijatelji.

Kako su kazali, najveća tragedija je ta što se njegov brat Dejan pre tri godine, tačnije 6. januara 2011., takođe ubio na istom mestu. I on je, kao i Renato, skočio sa osmog sprata zgrade.

Njihova majka Radojka Mustedan neposredno posle Dejanovog samoubistva ispričala je težak život svog osamnaestogodišnjeg sina Dejana Zgonjanina.

Prema njenim rečima, Dejan nije bio sklon drogama i lošem društvu nego su najverovatniji motiv za samoubistvo problemi sa kojima se nije mogao ili nije znao nositi. Najteže mu je palo isključenje iz Srednje mašinske škole, a i pored svih molbi, u školi mu nisu hteli pružiti još jednu šansu.

Njegova majka, za Dejana je pre tri godine ispričala da je bio miran mladić sve dok nije upao u loše društvo. Povukao se u sebe kada je raskinuo vezu sa devojkom koju je veoma voleo. Navodno su joj roditelji branili da bude s njim, jer je druge vere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track