TAČIJEVI MEDIJI: Srbin i dva Crnogorca uhapšeni zbog sumnje da su plaćene ubice i saradnici BIA?!
Foto: Nebojša Mandić

Navodno po nalogu interpola

TAČIJEVI MEDIJI: Srbin i dva Crnogorca uhapšeni zbog sumnje da su plaćene ubice i saradnici BIA?!

Crna Hronika -

PRIŠTINA - Kosovska policija sinoć je uhapsila tri osobe zbog osnova sumnje da su plaćene ubice i da imaju veze sa Bezbednosno informativnom agencijom (BIA) Srbije, javljaju prištinski mediji.

Izvori gazetablic.com kazali su da je jedan uhapšeni državljanin Srbije, dok su ostala dvojica crnogorski državljani. "Trojica uhapšenih imaju veze sa BIA i sva trojica su osumnjičeni kao plaćene ubice", kazao je izvor portala.

U akciju hapšenja pored policije bila je uključena i kosovska obaveštajna agencija. Iz policije nisu potvrdili da li su uhapšeni saradnici BIA. Policija Kosova je sinoć potvrdila da je u toku akcija identifikacije i hapšenja nekoliko osoba po medjunarodnim poternicama osumnjičenih da su plaćene ubice.

Iako je bilo najavljeno, policija se do sada nije zvanično oglasila.

Prema još jednoj verziji, specijalne snage policije uhapsile su u Prištini četiri osobe - dve iz Crne Gore, jednu srpske i jednu albanske nacionalnosti, zbog sumnje da su povezane sa ubistvima i kriminalom, objavili su prištinski elektronski mediji, prenosi RTS.

Navodi se da je akcija hapšenja organizovana na osnovu naloga Interpola.

Među uhapšenima su Mario Milošević (38) i Đorđe Pavićević (31). Obojica su osumnjičeni za ubistva i kidnapovanja ljudi, poslednjih nekoliko godina u Crnoj Gori. Navodi se da identitet ostalih uhapšenih nije još otkriven. Uhapšeni su predati pravosudnim organima u dalju proceduru. RTS prenosi da je policija u istoj akciji, u naselju "Emšir" u Prištini, tragala i za dvoje Srba. Pretresala je stan u kojem žive i pronašla vatreno oružje, municiju i narkotike, a osumnjičene srpske nacionalnosti nije pronašla. Navodi se da je u akciji učestvovalo 30-ak policajaca.

(Kurir.rs/Beta/Tanjug/RTS/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja